Wil jij ook de zorg vernieuwen en verbeteren? Lentis biedt de mogelijkheid om je grenzen te verleggen binnen jouw vakgebied in de geestelijke gezondheidszorg of ouderenzorg. Doordat we een breed scala aan zorgvormen en specialismen in huis hebben, kun je je op verschillende gebieden ontwikkelen en blijf je leren!

Onze opleidingen

Voor alle professionals die werken bij Lentis bieden wij de mogelijkheid om te groeien in hun vakgebied. Wij vinden het belangrijk om deskundige en innovatieve zorg te kunnen leveren. Daarom zijn uitstekend geschoolde professionals voor ons van levensbelang. Voor alle zorgprofessionals met ambitie biedt Lentis verschillende opleidingen.

Bekijk alle opleidingen

Stage lopen bij Lentis?

Volg jij MBO-, HBO- of Wetenschappelijk onderwijs en ben je op zoek naar een stage binnen de geestelijke gezondheidszorg of ouderenzorg? Lentis biedt verschillende stages binnen onze afdelingen. Lentis is niet alleen de grootste aanbieder binnen de geestelijke gezondheidszorg in Noord-Nederland, maar ook een grote speler binnen de ouderenzorg. Binnen de ouderenzorg kun je naast de psychiatrische problematiek ook kennis maken met ouderen die last hebben van somatiek, dementie, gedragsproblematiek, of met ouderen die moeten revalideren. Hierdoor leer je snel in korte tijd vele facetten binnen jouw vakgebied kennen.

Meer over stages


Bekijk al onze opleidingen