Stages

Stages

Wil jij ervaring opdoen in je eigen vakgebied? Lentis biedt jou die mogelijkheid! We vinden goede begeleiding belangrijk en omdat vele stagiaires je voor gingen weten we waar we het over hebben. We zijn een van de grootste werkgevers van het Noorden en begeleiden stagiaires in de zorg maar ook bij de ondersteunende diensten zoals bijvoorbeeld op het gebied van ICT, personeel & organisatie, facilitaire zaken en (zorg)innovatie. Er zijn bij Lentis veel verschillende mogelijkheden.

Vaak kun je tijdens je studie wel een extraatje gebruiken. Daarom zal het je als muziek in de oren klinken dat je waarschijnlijk een vergoeding krijgt tijdens je stage.

Stagemogelijkheden zorg- en overige opleidingen

We hebben stagemogelijkheden voor jou, zowel als je een zorgopleiding volgt of een opleiding gericht op ondersteunende functies. Zo hebben we onder andere mogelijkheden voor verzorgenden, verpleegkundigen, logopedisten, bedrijfsmaatschappelijk werkers, psychiaters, psychologen, creatief therapeuten, fysiotherapeuten, doktersassistenten en meer. Maar ook de ondersteunende afdelingen van Lentis kunnen jouw frisse blik goed gebruiken. Voorbeelden zijn onze afdeling Automatisering, P&O, Facilitair, Vastgoed, Innovatie en Communicatie (bij deze laatste is dat niet structureel het geval).

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de opleiding Verzorging of Verpleging?

  • Het stagebureau van netwerk ZON regelt de coördinatie van de stageplaatsen.
  • De coördinator bij jou op school kan je vragen over geschikte stageplaatsen of afdelingen en de invulling van je stage beantwoorden.

Heb je een vraag over de aangeboden stageplaatsen bij Lentis of praktische zaken? Bel of mail gerust met het Stagebureau van Lentis, zij coördineren de aanmeldingen van zowel studenten, onderwijsinstellingen als afdelingen binnen Lentis. Stagebureau@lentis.nl óf 0504097492.

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met:

Adres Stagebureau

P&O Opleidingen
(gebouw) E35
Postbus 128
9470 AC Zuidlaren

Stage psychologie

De psychologie (master)stages zijn voorbehouden aan studenten van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en lopen volgens de procedure praktijkstage van de RUG. Buiten deze procedure om kan niet rechtstreeks worden gesolliciteerd. Stageverzoeken van studenten van overige universiteiten kunnen we niet in behandeling nemen.

Solliciteer direct!

Als je een opleiding volgt die valt onder Verpleging en Verzorging, dan kun je je aanmelden bij netwerk ZON.
Voor alle andere opleidingen kun je hier solliciteren door je motivatie (waarom wil je bij Lentis stage lopen en wat zou je willen doen?) en je CV hier achter te laten. Het stagebureau gaat dan voor jou aan de slag om te kijken óf en waar er mogelijkheden zijn. Je krijgt binnen twee weken een reactie.

Sollicitatieformulier stage

Vul dit formulier in om te solliciteren voor een stage binnen Lentis. Het stagebureau van Lentis gaat dan voor je kijken of en waar er mogelijkheden zijn.

Aanmelden voor een stageplaats

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Voeg hier je motivatie toe. Vertel daarin wat je wilt, maar ook wat je leuk vindt aan je opleiding en waarom je bij Lentis stage wilt lopen.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Voeg je CV toe met daarin in ieder geval de ervaring die je al hebt opgedaan in eerdere stages en (bij)banen en evt. andere gevolgde opleidingen.