Wil jij ervaring opdoen in je eigen vakgebied? Lentis biedt jou die mogelijkheid! We vinden goede begeleiding belangrijk en omdat vele stagiaires je voor gingen weten we waar we het over hebben. We zijn een van de grootste werkgevers van het Noorden en begeleiden stagiaires in de zorg maar ook bij de ondersteunende diensten zoals bijvoorbeeld op het gebied van ICT, personeel & organisatie, facilitaire zaken en (zorg)innovatie. Er zijn bij Lentis veel verschillende mogelijkheden.

Vaak kun je tijdens je studie wel een extraatje gebruiken. Daarom zal het je als muziek in de oren klinken dat je waarschijnlijk een vergoeding krijgt tijdens je stage.

Stagemogelijkheden zorg- en overige opleidingen

We hebben stagemogelijkheden voor jou, zowel als je een zorgopleiding volgt of een opleiding gericht op ondersteunende functies. Zo hebben we onder andere mogelijkheden voor verzorgenden, verpleegkundigen, logopedisten, bedrijfsmaatschappelijk werkers, psychiaters, psychologen, creatief therapeuten, fysiotherapeuten, doktersassistenten en meer. Maar ook de ondersteunende afdelingen van Lentis kunnen jouw frisse blik goed gebruiken. Voorbeelden zijn onze afdeling Automatisering, P&O, Facilitair, Vastgoed, Innovatie en Communicatie (bij deze laatste is dat niet structureel het geval).

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de opleiding Verzorging of Verpleging?

  • Het stagebureau van netwerk ZON regelt de coördinatie van de stageplaatsen.
  • De coördinator bij jou op school kan je vragen over geschikte stageplaatsen of afdelingen en de invulling van je stage beantwoorden.

Heb je een vraag over de aangeboden stageplaatsen bij Lentis of praktische zaken? Bel of mail gerust met het Stagebureau van Lentis, zij coördineren de aanmeldingen van zowel studenten, onderwijsinstellingen als afdelingen binnen Lentis.

Adres Stagebureau

P&O Opleidingen
(gebouw) E35
Postbus 128
9470 AC Zuidlaren