Werken bij Lentis

Kom werken bij de meest veelzijdige organisatie van Nederland

gesprek 2 vrouwen

Werken bij Lentis, dat moet je doen. Er werken al ruim 4.000 mensen bij Lentis en daarmee zijn wij één van de grootste werkgevers in het noorden van Nederland. Je werkt bij ons met de allerbesten in een innovatieve omgeving. Maar er is meer want bij Lentis:

Werk je bij een specialist

Jaarlijks behandelen wij ruim 30.000 mensen met psychische en psychiatrische problemen. Lentis biedt ook zorg voor ouderen, zoals wonen, verpleging en verzorging. Wij verlenen zeer gespecialiseerde, topklinische zorg. Zo is onze zorg HKZ-gecertificeerd, beschikken het Autisme Team Noord-Nederland en het Zorgprogramma Psychosen over het keurmerk TOPGGZ. En daar zijn wij trots op!

Meer over Lentis

Is er veel ruimte voor innovatie

Wij kijken vooruit, verleggen grenzen en ontplooien initiatieven om onze zorg steeds te verbeteren en te vernieuwen. Wij lopen met onderzoek naar, en de behandeling van, autisme, hersenafwijkingen, eetstoornissen en integrale psychiatrie voorop en blijven innoveren. Daarnaast leggen wij een grote nadruk op vernieuwende dienstverlening met onze e-Health oplossingen, gender poli en slimme domotica.

Woon en werk je in het Noorden

Een prachtige provincie en de dynamiek van de Stad; dat maakt ons werkgebied bijzonder. Veel van onze medewerkers zeggen niet voor niets ‘Als je eenmaal in het hart van een Groninger zit, dan kom je er niet meer uit.’

Meer over wonen en werken in het Noorden

Werk je in een brede en veelzijdige omgeving, die de hele keten bedient

Wij zijn de grootste organisatie van Noord-Nederland gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en justitiële geestelijke gezondheidszorg. Wij verlenen zorg aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. We bieden nagenoeg alle facetten van geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg en hebben volop kansen voor jou beschikbaar!

Lees de ervaringen van onze medewerkers

Nog niet overtuigd of wil je meer weten over onze medewerkers? Lees hieronder de ervaringen van onze eigen medewerkers.