We hebben erg veel aanvragen ontvangen voor deze opleiding. Momenteel nemen we daarom geen sollicitaties in behandeling. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Stel hier dan een reminder in en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen Lentis.

Lentis is een erkende praktijkopleidingsinstelling voor de opleiding tot hbo- Verpleegkundige. Wij bieden zorg in de noordelijke provincies aan ruim 25.000 mensen met ( complexe) psychische en psychiatrische problemen en vervullen daarmee een betekenisvolle maatschappelijke rol in de regio. Bij ons staat kwaliteit, expertise, innovatie en het welbevinden van onze cliënten voorop. Dat zie je terug binnen onze opleiding tot hbo- Verpleegkundige: jij komt terecht in een dynamische, toegewijde en professionele werk- en opleidingsomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng.

Wanneer jij binnen een team cliënten graag een excellente begeleiding wilt bieden, een duidelijke visie hebt op de geestelijke gezondheidszorg en je wilt verdiepen en verbreden binnen jouw vakgebied, solliciteer dan bij ons naar de functie van hbo- Verpleegkundige in opleiding.