Word jij de nieuwe Psychiater bij Lentis? Dan kom je terecht in een van de grootste zorgorganisaties van het Noorden met ruim 4000 collega’s. Door te werken in kleine, zelfredzame teams – waarbinnen ieder zijn eigen expertise kan uitoefenen – blijven we dicht bij de patiënt en kun je op je collega’s bouwen.

Lentis biedt de ruimte om te doen waar je goed in bent en waar je voldoening uithaalt: patiëntenzorg in combinatie met bijvoorbeeld onderzoek, onderwijs, supervisie, beleidsbepaling of leiding geven. De omvang van de organisatie maakt het mogelijk binnen verschillende zorggroepen te werken; van ouderenzorg tot forensische psychiatrie. Wanneer je toe bent aan verdieping kun je deelnemen aan nascholingen en cursussen.

Je rol als Psychiater bij Lentis

Patiënten met diverse complexe psychiatrische problemen kunnen bij je terecht voor een behandeling. Je doet medisch-psychiatrisch onderzoek, verricht indicatiestelling, stelt een diagnose, stelt psychiatrische behandelprogramma’s op en draagt bij aan de uitvoering en evaluatie ervan. Daarnaast kun je meewerken aan de ontwikkeling en implementatie van behandelbeleid. Je functie kan verschillen per zorggroep en afdeling en is onder meer afhankelijk van je eigen wensen en focus. Zo is het mogelijk meer betrokken te zijn bij onderwijs of de uitvoering van managementtaken.