Bij Lentis bieden we diverse mogelijkheden voor bijbanen in de geestelijke gezondheidszorg. Of je nu op zoek bent naar vakantiewerk, werk als slaapwacht of flexibele uren naast je studie: er is altijd een passende rol voor jou. Ontdek hieronder welke opties we bieden en welke het beste bij jou past.

Vakantiewerk in de zorg

Wil je tijdens je vakantieperiode een zinvolle bijdrage leveren en tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoen? Ons vakantiewerkprogramma is perfect voor studenten en scholieren die willen kennismaken met de GGZ-sector. Je helpt mee met dagelijkse taken en ondersteunt het team waar nodig. Of het nu gaat om het organiseren van activiteiten voor cliënten, het helpen bij de maaltijden, of het assisteren bij groepssessies, jouw inzet maakt een verschil.

  • Flexibele werktijden
  • Ervaring opdoen in de GGZ
  • Kans om een netwerk op te bouwen

Flexwerken

Zoek je een bijbaan die je kunt combineren met je studie? Als flexwerker bij Lentis heb je de vrijheid om te werken op momenten die voor jou het beste uitkomen. Je ondersteunt onze teams op verschillende locaties en afdelingen, afhankelijk van je beschikbaarheid. Deze rol is ideaal voor studenten of mensen met een flexibele agenda. Bekijk hier de bijbanen die dit moment beschikbaar zijn bij Lentis.

Doe jij een zorgopleiding en ben je op zoek naar een bijbaan waarbij je ’s nachts kunt werken? Als slaapwacht bij Lentis zorg je voor de veiligheid en het welzijn van onze cliënten tijdens de nachtelijke uren. Je bent aanwezig om de rust te bewaken en kunt ingrijpen in geval van noodsituaties. Deze functie is ideaal voor mensen die graag ’s nachts werken of die overdag druk zijn met studie of andere verplichtingen.

Lentis heeft veel locaties in het noorden van Nederland. Afhankelijk van onze vacatures en jouw mogelijkheden en voorkeuren gaat team recruitment samen met jou op zoek naar de juiste werkplek.

Welke opleiding je nodig hebt hangt af van je bijbaan. Bekijk hier welke bijbanen op dit moment beschikbaar zijn.

Jij kunt zelf aangeven hoeveel uren per week jij wilt werken, samen kijken wij naar de mogelijkheden en proberen het meest passend voor jou te zoeken. Tijdens stageperiodes ga jij naar nul-uren. Zo behoud jij je contract bij Lentis en kun jij je volledig focussen op je stage. Na een jaar gaan wij samen evalueren en verdien je – bij goed functioneren – een vast contract

Dit krijg je van ons

Het fijne aan het werken als flexwerker bij Lentis is dat jij onder precies dezelfde voorwaarden werkt als al je andere collega’s, namelijk:

  •  Flexibele contracturen. 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantiegeld. 
  • Korting bij (zorg)verzekeringen en op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement   

Heb je vragen over je bijbaan? Neem contact op met recruitment.

Een appje sturen kan ook gewoon!