Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Ben jij die enthousiaste Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (Senior Gedifferentieerd Verpleegkundige) die binnenkort ons team komt versterken? Ga jij met ons de uitdaging aan om onze vestiging verder te ontwikkelen en onze patiënten de beste zorg te bieden?

Wie is PsyQ Enschede?

PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties in Nederland. Vanuit Lentis zijn er vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Emmen, Enschede, Groningen, Hilversum en Zwolle.
PsyQ is een vernieuwende aanbieder van toegankelijke specialistische en basis geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen. PsyQ wil een positieve bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van haar patiënten. Dit doen wij door effectieve en betaalbare zorg te leveren. Het herstel van het functioneren van de patiënt is daarbij ons belangrijkste uitgangspunt. Wij bieden behandeling voor de 9 meest voorkomende psychische problemen. De behandelingen die toegepast worden zijn de meest effectieve, reeds bestaande behandelingen uit binnen- en buitenland. Daarnaast ontwikkelt PsyQ zelf ook nieuwe behandelingen en onderzoekt deze op hun waarde.
Onze locatie in Enschede heeft een enthousiast multidisciplinair team opgebouwd met bevlogen medewerkers die werken vanuit hun eigen specialisme. We zijn nog volop in ontwikkeling. We hebben een breed behandelaanbod vooral in de specialistische GGZ. Kernwoorden voor het team zijn: korte lijnen, samenwerken, ondernemend en cliëntgericht.

Dit ga je doen als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

  • Een belangrijk onderdeel van je werk is het ondersteunen van het ADHD spreekuur in samenwerking met onze Psychiater;
  • Intakes, indicatiestelling en adviesgesprekken;
  • Individuele begeleiding / behandeling;
  • Bieden van consulten aan verwijzers en andere instellingen;
  • Desgevraagd verzorgen van trainingen en/of cursussen;
  • Deelname aan interne werkgroepen en/of projecten, te denken valt o.a. aan het aandacht-functionarisschap voor een van onze zorgprogramma’s.

Ben jij de SPV'r die wij zoeken?

Je past in ons team omdat je ervaring hebt binnen de psychiatrie. We kunnen jouw enthousiasme en expertise goed gebruiken. Verder:

  • Je bent in het bezit van een diploma SPV en bent BIG geregistreerd;
  • Je bent in het bezit van een AGB code of bereid deze aan te vragen;
  • Je hebt affiniteit met ADHD behandelingen;
  • Je beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, stressbestendigheid en enthousiasme.

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 18-12-2022

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Bastiaan Post