Voor PsyQ te Hilversum zijn we per direct op zoek naar een GZ-psycholoog. We gaan graag in overleg over wanneer jij bij ons start. Het team werkt nauw samen en richt zich o.a. op persoonlijkheidsstoornissen, trauma, angst- en stemmingsstoornissen, ADHD, eetstoornissen en somatiek & psyche. Als GZ-psycholoog:

 • krijg je bij ons meteen een vast contract;
 • ga je werken in een specialistisch team met enthousiaste collega’s en een goede werksfeer;
 • geef je vorm aan diagnostiek binnen de specialistische ggz.

Daarom is PsyQ de plek voor jou

PsyQ Hilversum is een ambitieus, hardwerkend en gezellig team met een goede werksfeer en een psychotherapeutisch werkklimaat. Wij behandelen persoonlijkheidsstoornissen, trauma, angst- en stemmingsstoornissen, ADHD, eetstoornissen en somatiek & psyche. Er wordt veel geïnvesteerd in opleiding, middels GZ- en KP opleidingsplekken middels een jaarlijks individueel opleidingsbudget.

Wat ga je doen?

Naast de basiswerkzaamheden voer jij de volgende werkzaamheden uit: 

 • Je doet intakes, indicatiestelling en adviesgesprekken.
 • Je voert individuele behandelingen uit.
 • Je geeft al naar gelang jouw ervaring groepstherapie (bijv. Schematherapie en/of MBT).
 • Je voert al naar gelang jouw ervaring psychodiagnostisch onderzoek uit.
 • Je geeft werkbegeleiding en supervisie aan basispsychologen en in het kader van de GZ-opleiding.
 • Je biedt consulten aan verwijzers en andere instellingen.
 • Je verzorgt desgevraagd trainingen en/of cursussen.

"Je reflecteert heel veel op jezelf: hoe verhoud ik me tot de patiënten?"

Na tien jaar werken als docent en studieloopbaanbegeleider op de Hanzehogeschool vond Nienke Velterop dat het tijd was voor een…

Dit krijg je van ons

 • Direct een vast contract.
 • Een bruto maandsalaris ingeschaald in de aanloopschaal 64 of FWG 65 volgens de cao GGZ (€4.108- €6.264). Je wordt benoemd in de functie van GZ psycholoog. 
 • Mogelijkheden om thuis te werken én om jouw eigen werktijden in te delen. Vrijdag is een vaste werkdag, dit is vanwege de bezetting een vereiste.
 • In totaal 166 vakantie-uren + 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget bij een fulltime dienstverband. 
 • Balansbudget van € 500,- per jaar bij een fulltime dienstverband. 
 • Een prettige werksfeer met ruimte voor informeel contact met collega’s. Zodat je naast de nodige inspanning ook toekomt aan ontspanning.

Qua secundaire voorwaarden heeft de CAO GGZ mooie voordelen voor jou, denk hierbij aan kortingen op verzekeringen of een fietsplan. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.  

Dit zoeken we in jou

Je bent een zelfstandig werkend regiebehandelaar binnen een psychotherapeutisch werkklimaat. Je vindt het interessant om met onze brede doelgroep te werken, ervaring met persoonlijkheidsstoornissen en trauma is een pré. Verder ben jij initiatiefrijk en heb je een samenwerkingsgerichte houding richting het team en onze samenwerkingspartners. Dit maakt ook dat jij verbindend kunt werken en actief gericht bent op het maken en behalen van (team)resultaten. 

Verder heb je:

 • een afgeronde academische opleiding psychologie en deze aangevuld met een opleiding tot gz-psycholoog;
 • een BIG registratie als GZ-psycholoog en een geldige AGB code.

Enthousiast of meer weten?  

Vind je het fijn om vrijblijvend kennis te maken? Dat kan! Neem hiervoor contact op met met Wilma Weidgraaf, teamleider, op nummer 06 – 51131972 of met Irina van Oudheusden, klinisch psycholoog en vestigingsmanager, op nummer 088 – 114 70 01.

Weet jij het al zeker? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Neem voor vragen over het proces contact op met Ceylan van der Staaij, adviseur werving en selectie via 06 – 57583974 of 050-409 78 78.

 

De sollicitatiegesprekken worden in overleg met jou gepland.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang genieten in de procedure.

Het sollicitatieproces

Je solliciteert via ons online formulier en ontvangt direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze kan in je spambox terecht komen.

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je hoort uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum of we met elkaar in gesprek gaan.

Pas jij bij ons? Dan word je veelal telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als het van beide kanten goed klikt vragen wij een referentie op.

Is er van beide kanten een match? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Over Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Heb je vragen over deze vacature?

We kunnen je alles vertellen over deze vacature en het sollicitatieproces!