Voor PsyQ Arnhem zijn wij per direct op zoek naar een GZ-psycholoog. We gaan graag met je in overleg, wanneer je bij ons kunt starten. Er wordt op deze afdeling nauw in teamverband samengewerkt en er wordt voor cliënten met uiteenlopende problematiek maatwerk geboden. Het team, heeft een holistische visie op cliënten en werkt vanuit CGT, schema therapeutische en psychodynamische kaders.  Als GZ-psycholoog:

 • werk je graag in een dynamisch, leuk, enthousiast, multidisciplinair en een op ontwikkeling gericht  team;
 • krijg je direct een vast contract;
 • biedt je een breed scala aan SGGZ behandelingen, individueel en groepsgericht, waarbij systeemtherapie een geïntegreerd onderdeel van veel behandelingen vormt;
 • krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien in je vakgebied.

Daarom is PsyQ de plek voor jou

PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ-organisaties in Nederland. Vanuit Lentis zijn er vestigingen in Groningen, Emmen, Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Hilversum en Arnhem. PsyQ staat voor specialistische, respectvolle en toegankelijke SGGZ. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers toegewijd en gedreven zijn.

Onze locatie in Arnhem heeft een enthousiast multidisciplinair team opgebouwd met bevlogen medewerkers die (samen) werken vanuit hun eigen specialisme. We zijn nog volop in ontwikkeling en hebben een breed behandelaanbod vooral in de specialistische GGZ. Kernwoorden voor het team zijn: korte lijnen, samenwerken, ondernemend en cliëntgericht.

Vanuit het team: ‘’Houd jij van intensief samenwerken op een afdeling waar écht tijd is voor de inhoud en veel aandacht gaat naar werkplezier en is het voor jouw tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw baan!’’

Wat ga je doen?

Naast de basiswerkzaamheden voer jij de volgende werkzaamheden uit:

 • je doet intakes, indicatiestellingen? en adviesgesprekken en voert individuele behandelingen uit. Daarnaast behandel je de meer complexe problematiek die jou het beste ligt;
 • je geeft therapie aan groepen;
 • je doet binnen jouw jouw ervaring psychodiagnostisch onderzoek en geeft werkbegeleiding en supervisie aan basispsychologen, in het kader van de GZ-opleiding;
 • je biedt consulten aan verwijzers en andere instellingen en verzorgt desgevraagd trainingen en/of cursussen;
 • je neemt deel aan interne werkgroepen en/of projecten, te denken valt o.a. aan het aandacht-functionaris schap voor een van onze zorgprogramma’s, maar ook aan het ontwikkelen van nieuw zorgaanbod.

"Je reflecteert heel veel op jezelf: hoe verhoud ik me tot de patiënten?"

Na tien jaar werken als docent en studieloopbaanbegeleider op de Hanzehogeschool vond Nienke Velterop dat het tijd was voor een…

Dit krijg je van ons

 • Een uitdagende functie waarin je veel autonomie krijgt.
 • Direct een vast contract.
 • Een bruto maandsalaris ingeschaald in aanloopschaal 64 of FWG 65 volgens de cao GGZ   ( € 4.108 - € 6.264 ) bij een 36-urige werkweek.
 • In totaal 166 vakantie-uren + 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget bij een fulltime dienstverband.
 • Balansbudget van € 500,- per jaar bij een fulltime dienstverband (peildatum 1 juli).
 • Een prettige werksfeer met ruimte voor informeel contact met collega’s.

Qua secundaire voorwaarden heeft de CAO GGZ mooie voordelen voor jou, denk hierbij aan kortingen op verzekeringen of een fietsplan. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden. 

Dit zoeken we in jou 

Wij zoeken een GZ-psycholoog om als regiebehandelaar ons team te komen versterken. Je vindt het interessant om binnen de SGGZ te werken en ervaring met deze doelgroep is een pré. Verder ben jij initiatiefrijk en heb je een samenwerkingsgerichte houding richting het team en onze samenwerkingspartners. Dit maakt ook dat jij verbindend kunt werken en actief gericht bent op het maken en behalen van (team)resultaten. 

Verder heb je: 

 • een afgeronde academische opleiding psychologie en deze aangevuld met een opleiding tot GZ-psycholoog;
 • een geldige BIG registratie en bent in het bezit van een AGB code.

Enthousiast of meer weten? 

Vind je het fijn om vrijblijvend kennis te maken? Dat kan! Neem hiervoor contact op. Gewoon even bellen met Debby Vermeer, teammanager PsyQ Arnhem, bereikbaar via 06 – 57173418 of 026-3528900. Weet jij het al zeker? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Neem voor vragen over het proces contact op met Ceylan van der Staaij, adviseur werving & selectie, 06 – 57583974 of 050 – 409 78 78.

De sollicitatiegesprekken worden afgestemd in overleg.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang genieten in de procedure.

Het sollicitatieproces

Je solliciteert via ons online formulier en ontvangt direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze kan in je spambox terecht komen.

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je hoort uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum of we met elkaar in gesprek gaan.

Pas jij bij ons? Dan word je veelal telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als het van beide kanten goed klikt vragen wij een referentie op.

Is er van beide kanten een match? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Over Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Heb je vragen over deze vacature?

We kunnen je alles vertellen over deze vacature en het sollicitatieproces!