Word jij de nieuwe GZ-psycholoog bij Lentis? Dan kom je terecht in een organisatie met ruim 4000 collega’s. Lentis biedt alle vormen van geestelijke gezondheidszorg aan patiënten van alle leeftijden. Door te werken in kleine, zelfredzame teams – waarbinnen ieder zijn eigen expertise kan uitoefenen – blijven we dicht bij de patiënt en kun je op je collega’s bouwen.

Eigen initiatief wordt gewaardeerd en professionele groei gestimuleerd. Wanneer je toe bent aan verdieping en specialisatie kun je deelnemen aan opleidingen, nascholingen en cursussen. Zo verzorgt Lentis de opleiding tot Klinisch Psycholoog en Klinisch Neuropsycholoog. Bekijk hier de opleidingen die je bij Lentis kunt volgen.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog staat de behandeling en begeleiding van patiënten met enkelvoudig tot matig complexe problematiek centraal. Je bent een zelfstandig diagnosticus, stelt indicaties en adviseert verwijzers. De precieze invulling van je rol hangt af van de zorggroep waarbij je aan de slag gaat. Binnen de forensische psychiatrie doe je bijvoorbeeld delictanalyses en voer je risicotaxaties uit. Als je bij de Basis GGZ van Lentis werkt, gaat het vaker om kortdurende behandeltrajecten.