Voor PsyQ Arnhem zijn wij per direct op zoek naar een senior psychotherapeut gecombineerd met de functie systeemtherapeut. Je gaat een actieve rol spelen in het door ontwikkelen en verder richting geven aan ons psychotherapeutische behandelaanbod, met name op het vlak van systeemtherapie. Er wordt op deze afdeling nauw samengewerkt en er wordt echt maatwerk geboden. Ons team is multidisciplinair, heeft een holistische visie op cliënten en hun naasten en werkt vanuit CGT, schema therapeutische en psychodynamische kaders. Als senior psychotherapeut:

 • werk je graag in een dynamisch, professioneel, enthousiast multidisciplinair team gericht op ontwikkeling;
 • krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien in je vakgebied;
 • biedt je een breed scala de aan SGGZ behandelingen, individueel en groepsgericht, waarbij systeemtherapie een geïntegreerd onderdeel van veel behandelingen vormt;
 • ben je ook zonder registratie als systeemtherapeut van harte welkom in ons team;
 • krijg je direct een vast contract.

Daarom is PsyQ de plek voor jou

PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ-organisaties in Nederland. Vanuit Lentis zijn er vestigingen in Groningen, Emmen, Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Hilversum en Arnhem. PsyQ staat voor specialistische, respectvolle en toegankelijke SGGZ.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers toegewijd en gedreven zijn.

Onze locatie in Arnhem heeft een enthousiast multidisciplinair team opgebouwd met bevlogen medewerkers die (samen) werken vanuit hun eigen specialisme. We zijn nog volop in ontwikkeling en hebben een breed behandelaanbod vooral in de specialistische GGZ. Kernwoorden voor het team zijn: korte lijnen, samenwerken, ondernemend en cliëntgericht.

Vanuit het team: ‘’Houd jij van intensief samenwerken op een afdeling waar écht tijd is voor de inhoud en veel aandacht gaat naar werkplezier en is het voor jou tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw baan!’’

Wat ga je doen?

 • Je voert intakegesprekken met cliënten, doet systeemtaxaties en stelt indicaties.
 • Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit en interpreteert de resultaten om vervolgens een onderzoeksrapport te schrijven.
 • Je geeft systeemtherapie, groepsbehandelingen en individuele therapieën.
 • Je draagt  de systeemtherapie binnen de afdeling.
 • Je geeft adviezen voor de indicatiestelling, behandeling, verwijzing aan het behandelteam en aan de cliënt, familie en/of derden.
 • Je geeft werk- en stagebegeleiding, intervisie en supervisie.
 • Je biedt consulten aan verwijzers en instellingen.
 • Je neemt deel aan interne en/of externe werkgroepen, platformen en projecten.
 • Afhankelijk van percentage tijd die je besteedt aan systeemtherapie/psychotherapie verschuift de balans in deze werkzaamheden.

'Niet praten, maar doen staat centraal.'

In 2000 begon Rilana Bos (42) als vers afgestudeerde Psychomotorisch Therapeut aan haar eerste baan bij Lentis. In de afgelopen…

Dit krijg je van ons

 • Een uitdagende functie met veel autonomie.
 • Direct een vast contract.
 • Een bruto maandsalaris ingeschaald in aanloopschaal 69 of FWG 70 volgens de cao GGZ ( € 4.785 - € 7.419  bij een 36-urige werkweek). Je wordt benoemd in de functie van senior psychotherapeut.
 • In totaal 166 vakantie-uren + 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget bij een fulltime dienstverband.
 • Balansbudget van € 500,- per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Een prettige werksfeer met ruimte voor informeel contact met collega’s.

Qua secundaire voorwaarden heeft de CAO GGZ mooie voordelen voor jou, denk hierbij aan kortingen op verzekeringen of een fietsplan. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.  

Dit zoeken we in jou

Wij zoeken een senior psychotherapeut met opleiding tot systeemtherapeut om als regiebehandelaar ons team te komen versterken. Je vindt het interessant om met deze doelgroep te werken en ervaring met deze doelgroep is een pré. Verder ben jij initiatiefrijk en heb je een samenwerkingsgerichte houding richting het team en onze samenwerkingspartners. Dit maakt ook dat jij verbindend kunt werken en actief gericht bent op het maken en behalen van (team)resultaten. 

Verder heb je:

 • Een afgeronde academische opleiding psychologie en deze aangevuld met een opleiding tot psychotherapeut.
 • Een geldige BIG registratie en bent in het bezit van een AGB code.
 • Een  opleiding tot systeemtherapeut en registratie in NVRG. 

Enthousiast of meer weten?

Vind je het fijn om vrijblijvend kennis te maken? Dat kan! Neem hiervoor contact op. Gewoon even bellen met Debby Vermeer, teammanager PsyQ Arnhem, bereikbaar via 06 – 57173418 of 026 -3528900 PsyQ Arnhem. Weet jij het al zeker? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Neem voor vragen over het proces contact op met Ceylan van der Staaij, adviseur werving & selectie, 06 – 57583974 of 050 – 409 78 78.

De sollicitatiegesprekken worden in overleg met je afgestemd.  

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang genieten in de procedure.

Het sollicitatieproces

Je solliciteert via ons online formulier en ontvangt direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze kan in je spambox terecht komen.

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je hoort uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum of we met elkaar in gesprek gaan.

Pas jij bij ons? Dan word je veelal telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als het van beide kanten goed klikt vragen wij een referentie op.

Is er van beide kanten een match? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Over Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Heb je vragen over deze vacature?

We kunnen je alles vertellen over deze vacature en het sollicitatieproces!