Voor de Generalistische poli van PsyQ zijn we per 1 september op zoek naar een psycholoog. Ook als je eerder of later beschikbaar bent dan gaan we graag het gesprek met je aan! We richten ons met een hecht team op electieve zorg binnen de GGZ. Als psycholoog:

 • ga je werken in een specialistisch team met enthousiaste collega’s en een goede werksfeer;
 • krijg je de ruimte jezelf verder te ontwikkelen;
 • kom je te werken tegen de mooie binnenstad van Groningen.

Daarom is PsyQ de plek voor jou!

Op de generalistische polikliniek behandel je cliënten tussen de 18 en 67 jaar uit Groningen-stad en West-Groningen. Jouw cliënten worden door de huisarts verwezen en ook alle subacute cases van dit zorggebied van Lentis komen bij jou terecht. Je gaat werken in een zorgvuldige disciplinemix van klinisch psychologen, psychiaters, systeemtherapeuten, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en vaktherapeuten. Een belangrijk aandachtspunt voor jou is de zelfregie bij de cliënt.

Leer hier meer over PsyQ Groningen.

Wat ga je doen?

Naast de basiswerkzaamheden voer jij de volgende werkzaamheden uit:

 • Je verricht intakes, psychodiagnostisch onderzoek en groepsbehandeling.
 • Je kijkt en luistert naar de persoon, beschouwt de problematiek in een context en voorgeschiedenis, luistert naar het hele verhaal en maakt samen met de cliënt de behandeling op maat.
 • Je geeft zowel groeps- als individuele behandelingen samen met een regiebehandelaar.
 • Je draag zorg voor een adequate registratie.
 • Je neemt deel aan multidisciplinair overleg.
 • Samen met je collega behandelaren, stel je concrete behandeldoelen op.

"Het spreekt mij aan dat het niet puur om protocollair behandelen gaat."

Nick Lohuis (1996) wilde graag een opleiding doen waarmee hij mensen kon helpen. De studie Geneeskunde viel af, want bloed…

Dit krijg je van ons

 • Direct een vast contract.
 • Een bruto maandsalaris ingeschaald in de aanloopschaal 59 of FWG 60 volgens de cao GGZ (€ 3.541- € 5.335 bij een 36-urige werkweek).
 • In totaal 166 vakantie-uren + 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget bij een fulltime dienstverband.
 • Balansbudget van € 500,- per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Veel autonomie en vrijheid bij het indelen van je tijd.
 • Een prettige werksfeer met ruimte voor informeel contact met collega’s. Zodat je naast de nodige inspanning ook toekomt aan ontspanning.

Qua secundaire voorwaarden heeft de CAO GGZ mooie voordelen voor jou, denk hierbij aan kortingen op verzekeringen of een fietsplan. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Dit zoeken we in jou

Jij wilt iedere dag weer, met veel enthousiasme, het beste uit jezelf halen voor jouw cliënten en voor de mensen in zijn of haar omgeving. Je sluit hierbij zoveel mogelijk aan bij de wensen de cliënten. Jij kijkt vooruit en onderneemt tijdig actie op mogelijke knelpunten. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent communicatief sterk: je drukt je helder uit in de multidisciplinaire overleggen en in de behandelplannen die je opstelt. En een beetje humor? Daar houd jij van en je gebruikt dit in je werk, omdat je het belang ervan inziet voor de cliënt.

Verder heb je:

 • een afgeronde masteropleiding psychologie;
 • een LOGO-verklaring.

Enthousiast of meer weten?

Vind je het fijn om vrijblijvend kennis te maken? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Anneke Bos, inhoudelijk teamleider via 06 - 8258649. Weet jij het al zeker? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Neem voor vragen over het proces contact op Ceylan van der Staaij, adviseur werving & selectie, via 06 – 57583974 of 050 - 409 78 78.

De sollicitatiegesprekken zullen in overleg met jou gepland worden. We zien jouw sollicitatie graag voor 24 juni 2024 tegemoet.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure.

Het sollicitatieproces

Je solliciteert via ons online formulier en ontvangt direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze kan in je spambox terecht komen.

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je hoort uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum of we met elkaar in gesprek gaan.

Pas jij bij ons? Dan word je veelal telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als het van beide kanten goed klikt vragen wij een referentie op.

Is er van beide kanten een match? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Over Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Heb je vragen over deze vacature?

We kunnen je alles vertellen over deze vacature en het sollicitatieproces!