Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Afdeling: IHT West (Intensive Home Treatment)

Standplaats: Groningen

Fulltime/parttime: 24 uur – 36 uur

€ 5.538 – € 9.679

Dienstverband: vast contract

Startdatum: zo snel mogelijk

Als psychiater..

  • adviseert binnen het multidisciplinaire team over complexe problematiek tijdens de behandelingen
  • bouw je mee aan de verder te ontwikkelen expertnetwerken;
  • kom je te werken in een hecht en betrokken team.

Daarom is Lentis de plek voor jou

De afdeling waar jij komt te werken, Intensive Home Treatment (IHT), bestaat uit IHT deeltijd en IHT thuis. Hierbij werk je nauw samen met de crisisdienst en de klinieken. Jij gaat je richten op patiënten met acute psychische problemen. Door het behandelen van de acute klachten en het herstellen van het evenwicht wordt getracht een klinische opname te voorkomen of te verkorten. Jij probeert de patiënt de eigen regie te laten behouden en te versterken. Jouw werkplek is dynamisch met een zeer diverse doelgroep en een enthousiast team. 

Zo maak jij het verschil

  • In samenspraak met de patiënt en zijn of haar naasten stel je behandelplannen op. Je overlegt met deelnemers rond de zorg en leefomgeving van je patiënt, zoals de familie, thuiszorg, huisarts enzovoort.
  • Je adviseert binnen het multidisciplinaire team over complexe problematiek tijdens de behandelingen. Aangezien je vakkundig en inspirerend bent, fungeer je tevens als coach en supervisor van behandelaren.
  • De psychiaters van de opnameklinieken, de 24 uurs crisisdienst binnen kantoortijd en de IHT-teams vormen met elkaar een samenwerkingsverband in de Behandelstaf Acute Zorg, waarbinnen visie en beleidsvorming plaatsvindt en je wordt ingezet bij de opleiding en supervisie van arts-assistenten.
  • In samenhang met ketenpartners draag je bij aan ontwikkelingen en innovaties binnen het team.
  • Je speelt een proactieve rol in de samenwerking en het contact met zowel de interne als externe ketenpartners. Zo werkt de afdeling nauw samen met de kliniek, het FACT en PsyQ in het kader van opschaling van zorg.
  • Samen met jouw collega psychiater en algemeen teamleider zorg jij voor een veilig, gezond en professioneel behandel- en werkklimaat.
  • Je werkt overdag een deel van de tijd als psychiater voor de IHT-teams en het team Acute Deeltijdbehandeling en de rest van de tijd binnen de 24-uurs crisisdienst. Buiten kantoortijden neem je deel aan de 24-uurs crisisdienst.
Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 30-06-2023

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Bastiaan Post