Bij PsyQ, afdeling ADHD/Somatiek & Psyche/Seksuologie (team 1) zijn wij per direct op zoek naar een basispsycholoog die het interessant vindt om een breed scala aan zorgvragen te behandelen. We gaan graag met je in overleg, wanneer je bij ons kan starten. Als basispsycholoog: 

 • werk je met specifieke zorgprogramma’s ADHD, Somatiek & Psyche en Seksuologie;
 • werk je met een gevarieerde doelgroep met verschillende psychische problemen waarbij o.a. cognitieve gedragstherapie een rol speelt;
 • kom je te werken in een gezellig en betrokken team;
 • krijg je de ruimte om je intern verder te ontwikkelen, denk bijvoorbeeld aan het volgen van de gz-opleiding.

Daarom is PsyQ de plek voor jou!

Werken bij het PsyQ team 1 betekent dat je deel gaat uitmaken van een hecht specialistisch team waar patiënten met uiteenlopende problematiek behandeld worden met o.a. CGT, PMT, EMDR en SFT. Daarnaast is er een groepsaanbod op het gebied van o.a. ADHD en aanhoudende lichamelijke klachten. In het team werk je samen in een multidisciplinair team met professionele collega’s bestaande uit een psychiater, psychologen (GZ en KP), een systeemtherapeut en een psychomotorisch therapeut.

 

Wat ga je doen?

Naast de basiswerkzaamheden voer jij de volgende werkzaamheden uit:

 • Je verricht intakes en psychodiagnostisch onderzoek.
 • Je geeft zowel groeps- als individuele behandelingen samen met een regiebehandelaar.
 • Je biedt consulten aan verwijzers en instellingen.
 • Je geeft (online) EMDR behandelingen.
 • Je voert zelfstandig behandelplannen uit en rapporteert aan de regiebehandelaar.

"Het spreekt mij aan dat het niet puur om protocollair behandelen gaat."

Nick Lohuis (1996) wilde graag een opleiding doen waarmee hij mensen kon helpen. De studie Geneeskunde viel af, want bloed…

Dit krijg je van ons

 • Direct een contract voor onbepaald tijd.
 • Een bruto maandsalaris ingeschaald in de aanloopschaal 59 of FWG 60 volgens de cao GGZ ( € 3.541 - € 5.335 ). Je wordt benoemd in de functie van basispsycholoog.
 • In totaal 166 vakantie-uren + 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget bij een fulltime dienstverband. 
 • Balansbudget van € 500,- per jaar bij een fulltime dienstverband.

Qua secundaire voorwaarden heeft de CAO GGZ mooie voordelen voor jou, denk hierbij aan kortingen op verzekeringen of een fietsplan. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Dit zoeken we in jou

We vinden het belangrijk dat je met veel enthousiasme, het beste uit jezelf, jouw cliënten en voor de mensen in zijn of haar omgeving wilt halen. Je sluit hierbij zo veel mogelijk aan bij de wensen van de cliënten. Jij kijkt vooruit en onderneemt tijdig actie op mogelijke knelpunten. Hierbij schuw je niet jouw verantwoordelijkheid te nemen. Ook ben je communicatief sterk: je drukt je helder uit in de multidisciplinaire overleggen en in de behandelplannen die je opstelt. En een beetje humor? Daar houd jij van en je gebruikt dit in je werk, omdat je het belang ervan inziet voor de cliënt.

Verder heb je:

 • een afgeronde masteropleiding psychologie en een LOGO-verklaring;
 • een afgeronde basiscursus EMDR;
 • affiniteit met CGT;
 • een verklaring omtrent gedrag (VOG), hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink bij indiensttreding.

Enthousiast of meer weten?

Vind je het fijn om vrijblijvend kennis te maken? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Agnes Kuiper, algemeen teamleider PsyQ via 050 - 522 33 38.

Weet jij het al zeker? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Neem voor vragen over het proces contact op met Ceylan van der Staaij, adviseur werving en selectie via 06 – 57583974 of 050 – 409 78 78.  

De sollicitatiegesprekken worden in overleg met jou gepland.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang genieten in de procedure.

Het sollicitatieproces

Je solliciteert via ons online formulier en ontvangt direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze kan in je spambox terecht komen.

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je hoort uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum of we met elkaar in gesprek gaan.

Pas jij bij ons? Dan word je veelal telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als het van beide kanten goed klikt vragen wij een referentie op.

Is er van beide kanten een match? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Over Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Heb je vragen over deze vacature?

We kunnen je alles vertellen over deze vacature en het sollicitatieproces!