Word jij de nieuwe Verpleegkundige bij Lentis? Dan kom je terecht in een organisatie met ruim 4000 collega’s. Door te werken in kleine, zelfredzame teams – waarbinnen ieder zijn eigen expertise kan uitoefenen – blijven we dicht bij de patiënt en kun je op je collega’s bouwen.

Als grote zorgorganisatie biedt Lentis de mogelijkheid om bij verschillende zorggroepen en op verschillende afdelingen te werken en je te specialiseren. Wanneer je toe bent aan verdieping kun je deelnemen aan opleidingen, nascholingen en workshops. Zo is het mogelijk om de opleiding tot Verpleegkundig Specialist te volgen. Bekijk hier de opleidingen die je bij Lentis kunt volgen.

Je rol als verpleegkundig specialist bij Lentis

Als Verpleegkundige bij Lentis speel je binnen alle zorggroepen een cruciale rol bij het verzorgen, verplegen en begeleiden van je patiënten. Daarnaast help je met de opzet van verpleegplannen, evalueert deze en stelt ze wanneer nodig bij. Per zorggroep en afdeling kan je functie verschillen. Bij Dignis in de ouderenpsychiatrie gaat het bijvoorbeeld vooral om psychogeriatrische problemen en help je de zelfredzaamheid van de ouderen te vergroten.