Word jij de nieuwe Gedifferentieerd Verpleegkundige bij Lentis? Dan kom je terecht in een organisatie met ruim 4000 collega’s. Door te werken in kleine, zelfredzame teams – waarbinnen ieder zijn eigen expertise kan uitoefenen – blijven we dicht bij de patiënt en kun je op je collega’s bouwen.

Als grote zorgorganisatie biedt Lentis de mogelijkheid om bij verschillende zorggroepen en op verschillende afdelingen te werken. Ook krijg je de ruimte om te blijven leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen. Bekijk hier de opleidingen die je bij Lentis kunt volgen.

Je rol als verpleegkundige bij Lentis

Als Gedifferentieerd Verpleegkundige informeer, begeleid en behandel je patiënten met (complexe) psychiatrische of psychosociale problemen. Je bent betrokken bij de diagnose, het opstellen van het behandelplan en de uitvoering ervan. Ook help je bij het oplossen van de praktische problemen die bij een psychische aandoening kunnen optreden. De precieze invulling van je rol kan per zorggroep variëren en is mede afhankelijk van je persoonlijke belangstelling.