Vacatures Verpleegkundige GGZ bij Lentis

Vacatures Verpleegkundige GGZ bij Lentis

groep corpus den hoorn B

Word jij de nieuwe Gedifferentieerd Verpleegkundige bij Lentis? Dan kom je terecht in een organisatie met ruim 4000 collega’s. Door te werken in kleine, zelfredzame teams – waarbinnen ieder zijn eigen expertise kan uitoefenen – blijven we dicht bij de patiënt en kun je op je collega’s bouwen.

Als grote zorgorganisatie biedt Lentis de mogelijkheid om bij verschillende zorggroepen en op verschillende afdelingen te werken. Ook krijg je de ruimte om te blijven leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen. Bekijk hier de opleidingen die je bij Lentis kunt volgen.

Je rol als verpleegkundige bij Lentis

Als Gedifferentieerd Verpleegkundige informeer, begeleid en behandel je patiënten met (complexe) psychiatrische of psychosociale problemen. Je bent betrokken bij de diagnose, het opstellen van het behandelplan en de uitvoering ervan. Ook help je bij het oplossen van de praktische problemen die bij een psychische aandoening kunnen optreden. De precieze invulling van je rol kan per zorggroep variëren en is mede afhankelijk van je persoonlijke belangstelling.

Wat breng je mee?

Jij combineert kennis, daadkracht en inlevingsvermogen om je patiënten de beste zorg te bieden. Je werkt uitstekend in teamverband, bent collegiaal, neemt initiatief en zet je in voor het behalen van (team)resultaten. Ook ben je oplettend: je ziet bijvoorbeeld wanneer het gedrag van je patiënt verandert. Er zijn weinig dingen die jou uit het veld kunnen slaan. In acute- en crisissituaties houd je het hoofd koel en durf je te handelen.

En wat biedt Lentis

Uit onze arbeidsvoorwaarden blijkt onze waardering voor jou. We bieden een goed salaris conform de cao GGZ, en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een pensioenfonds, tablet-/laptop-regeling, het gebruik maken van een fitnessabonnement, deelname aan het fietsenplan, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten. Tevens krijg je aan het einde van het jaar een eindejaarsuitkering. We staan open voor je wensen en gaan graag in gesprek over de mogelijkheden! Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.