Een online open dag bij Lentis, kom jij langs?

Ook Lentis doet natuurlijk mee aan de jaarlijkse e-health week. Tijdens de e-health week organiseren we een open dag, en dit is geen normale open dag zoals je gewend bent. Onze open dag is namelijk helemaal online. Op 30 januari 2020, tussen 13 en 18 uur, vertellen we je alles over wat Lentis doet op het gebied van e-health. Je kunt bij ons terecht met al je vragen, zonder dat je naar ons toe hoeft te komen. Benieuwd naar onze online open dag en naar de betekenis van e-health? Wij vertellen je graag meer.

Wat is dat nou eigenlijk ‘e-health’?

Het begrip e-health is niet meer weg te denken uit de zorg van nu. Maar wat is dat nou eigenlijk? Bij Lentis formuleren we e-health als volgt: “e-health is het gebruik van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën, en met name internet-technologie, om gezondheid en gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren”.

Wat doen we bij Lentis op het gebied van e-health?

Bij Lentis geloven we in de toegevoegde waarde van e-health. We doen al ontzettend veel op dit gebied, en blijven ons hier ook continu in ontwikkelen. De e-health toepassingen die we bij Lentis gebruiken zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Zo hebben we slimme toepassingen die gericht zijn op de zorg. Denk aan 100% online behandelingen, robot dieren, virtual reality brillen en slimme sensoren in de ouderenzorg.

Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat onze websites gebruiksvriendelijke online platformen zijn. Op Lentis.nl kun je een gratis zelftest doen. Deze test wordt jaarlijks meer dan 407.000 keer gedaan! Op deze manier hopen wij de websitebezoeker te helpen met vervolgstappen en proberen we iets meer duidelijkheid te geven bij zijn/haar klacht.

Wat is dat nou precies? Een open dag?

Eigenlijk precies zoals een open dag, maar dan is alles online! We hebben vier inloopkamers, en in elke kamer zitten twee specialisten. De onderwerpen die we behandelen zijn: e-health in de GGZ en in de ouderenzorg, we spreken over volledige online behandelingen en je kan vragen stellen aan onze medewerkers van de HR-afdeling over het werken bij Lentis. Via beeldbellen of chat kun je vragen stellen. Heb je genoeg gehoord over het ene thema? Dan kan je gemakkelijk een andere kamer bezoeken. Het is dus net alsof je langs informatiestandjes loopt, maar dan online!

Hoe werkt het?

Het is heel simpel!

  1. Ga naar de website: lentis.nl/opendag
  2. Kies een kamer;
  3. Neem deel aan de kamer;
  4. Ga een gesprek in;
  5. Sluit makkelijk het gesprek weer af.

Wil je nog meer weten? Neem alvast een kijkje op de pagina: www.lentis.nl/opendag

Zien we je dan?

Heb jij het al genoteerd in je agenda? Top! Blijf op 30 januari dus lekker in je stoel zitten en start je computer of bezoek ons op je mobiel. Wij zien jou heel graag op onze online open dag!