LET OP: Vanuit de directieraad van Lentis is besloten om dit evenement niet door te laten gaan. Op een later tijdstip wordt gekeken of het haalbaar is om de open dag op een ander moment te laten plaatsvinden, mocht dit lukken dan wordt dit opnieuw gecommuniceerd.

Ben jij benieuwd wat er allemaal binnen Lentis mogelijk is? Wat er speelt in onze organisatie, waar wij ons mee bezighouden en wie wij nou eigenlijk zijn? Op woensdag 18 maart 2020 organiseren wij in het kader van de Ontdek de zorg week een open middag in Zuidlaren en jij bent van harte welkom! Deze middag kun je een kijkje nemen bij onze organisatie, in gesprek gaan met onze medewerkers en interessante activiteiten bijwonen. Ook maak je kennis met alle facetten die in onze organisatie aanwezig zijn en krijg je antwoorden op interessante vragen. Zien we jou daar?

Aanmelden voor deze middag kan hier

Wat kun je verwachten?

Op woensdag 18 maart 2020 kun je van 11:00 tot 16:00 diverse activiteiten ondernemen bij Lentis in Zuidlaren. In theater de Kimme is er de mogelijkheid om met medewerkers uit onze organisatie in gesprek te gaan. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in de zorg? Bezoek dan eens onze banenmarkt en wie weet zit er iets voor jou tussen.

Daarnaast zijn er diverse activiteiten waar jij aan kunt deelnemen. Hiervoor zijn we op dit moment nog druk bezig om het uiteindelijke programma vorm te geven. Je kan deze dag in ieder geval ervaren hoe het is om een autistische stoornis te hebben en  mini-colleges volgen over interessante zorgonderwerpen. Leuk en leerzaam!

Waarom Lentis?

Als grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg in Noord-Nederland zijn wij een interessante werkgever voor veel mensen. Met onze zorggroepen bedienen wij de hele keten van kinderen tot aan ouderen, van forensische geestelijke gezondheidszorg tot aan ouderenzorg. Ontzettend veel, eigenlijk te veel om in een paar zinnen uit te leggen.

Regelmatig kijken mensen op van ons aanbod binnen de (geestelijke) gezondheidszorg en wat wij allemaal doen. Woensdag 18 maart geven wij een kijkje in de keuken en kan je zelf ontdekken hoe breed onze dienstverlenging nou eigenlijk is. Het wordt een unieke en gezellige dag, dus je bent van harte uitgenodigd om langs te komen!

Praktische informatie

De open middag vindt plaats op woensdag 18 maart 2019 van 11:00 tot 16:00, in theater de Kimme op ons terrein in Zuidlaren (Dennenoord). Het adres is: De Kimme, E70, 9471 KA Zuidlaren.

  • De entree is gratis, maar aanmelden is gewenst. Dit kun je hier doen
  • Koffie en thee staat voor je klaar. Er zijn eventueel snacks en tussendoortjes te koop.
  • Je kan gratis parkeren op ons terrein
  • Kom je met het OV? Plan je reis gemakkelijk via 9292.nl of qbuzz.nl