Ben jij benieuwd wat er allemaal binnen Lentis mogelijk is? Wat er speelt in onze organisatie, waar wij ons mee bezighouden en wie wij nou eigenlijk zijn? Op woensdag 13 maart 2019 organiseren wij in het kader van de Week van Zorg en Welzijn een open middag in Zuidlaren en jij bent van harte welkom! Deze middag kun je een kijkje nemen bij onze organisatie, in gesprek gaan met onze medewerkers en interessante activiteiten bijwonen. Deze middag maak je kennis met alle facetten die in onze organisatie aanwezig zijn en krijg je antwoorden op interessante vragen!

Aanmelden voor deze middag kan hier

Wat kun je verwachten?

Op woensdag 13 maart 2019 kun je van 14:00 tot 17:00 diverse activiteiten ondernemen bij Lentis in Zuidlaren. In theater de Kimme is er de mogelijkheid om met medewerkers uit onze organisatie in gesprek te gaan. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in de zorg? Bezoek dan eens onze banenmarkt!

Daarnaast zijn er diverse activiteiten waar jij aan kunt deelnemen. Zo kun je op ons belevingsplein zelf ervaren hoe het is om een autistische stoornis of dementie te hebben. Kun je mini-colleges volgen over interessante zorgonderwerpen. Of leer je nieuwe vaardigheden in onze skillslab. Ook kun je een sessie bijwonen over innovaties in de zorg en vindt er in ons theater een voorstelling plaats die je niet wilt missen. Met nog veel meer activiteiten belooft het een leuke en gevarieerde middag te worden, waar voor iedereen wat te beleven is.

Lentis is een GGZ-instelling met een lange geschiedenis waar wij trots op zijn. Daarom kun je deze dag op het Dennenoord terrein in Zuidlaren een rondleiding krijgen met een gids, waarin je meer leert over de geschiedenis van Lentis. Tijdens deze rondleiding kom je langs de historische panden die op ons terrein aanwezig zijn. En in het museum van Lentis leer je meer over de geschiedenis van de geestelijke gezondheidszorg in Noord-Nederland.

Waarom Lentis?

Als grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg in Noord-Nederland zijn wij een interessante werkgever voor veel mensen. Met onze zorggroepen bedienen wij de hele keten van kinderen tot aan ouderen, van forensische geestelijke gezondheidszorg tot aan ouderenzorg. Ontzettend veel, eigenlijk te veel om in een paar zinnen uit te leggen.

Regelmatig kijken mensen op van ons aanbod binnen de (geestelijke) gezondheidszorg en wat wij allemaal doen. Woensdag 13 maart geven wij een kijkje in de keuken en kun je zelf ontdekken hoe breed onze dienstverlenging nou eigenlijk is. Het wordt een unieke en gezellige dag, dus je bent van harte uitgenodigd om langs te komen! Ben je woensdag niet in de gelegenheid? Of wil je nog meer zien van onze organisatie? Dan ben je van harte uitgenodigd om zaterdag 16 maart een kijkje te komen nemen bij Lentis Stadskanaal. Tijdens deze open dag worden er wederom leuke activiteiten georganiseerd en maak je kennis met alles wat geestelijke gezondheidszorg te bieden heeft. Bekijk de poster voor alle informatie.

Praktische informatie

De open middag vindt plaats op woensdag 13 maart 2019 van 14:00 tot 17:00, in theater de Kimme op ons terrein in Zuidlaren (Dennenoord). Het adres is: De Kimme, E70, 9471 KA Zuidlaren.

  • De entree is gratis, maar aanmelden is gewenst. Dit kun je hier doen
  • Koffie en thee staat voor je klaar. Er zijn eventueel snacks en tussendoortjes te koop.
  • Je kunt gratis parkeren op ons terrein
  • Kom je met het OV? Je kunt je reis gemakkelijk plannen via 9292.nl of qbuzz.nl

De open dag in Stadskanaal vindt plaats op zaterdag 16 maart van 10:00 – 15:00 op de Semmelweislaan 4 in Stadskanaal. Bekijk de poster voor alle informatie.