Voor het Autisme Team Noord-Nederland (ATN) zijn we op zoek naar een teamleider behandelzaken voor het volwassenenteam. Het teamleiderschap zal circa 8 uren per week bedragen en daarnaast zijn er uren beschikbaar als regiebehandelaar. We gaan hierover graag met je in overleg. Als teamleider behandelzaken:

 • combineer je de functie van teamleider met die van regiebehandelaar;
 • vervul je een inhoudelijke expertiserol bij externe betrekkingen en ketenpartners;
 • kom je te werken binnen een hoogspecialistische TOPGGz afdeling die diagnostiek en behandeling combineert met praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek.

Daarom is ATN Groningen de plek voor jou

Autisme Team Noord-Nederland (ATN) is een hoog specialistische TOPGGz afdeling voor diagnostiek en behandeling van mensen met een Autismespectrumstoornis (ASS), hun gezinsleden en andere betrokkenen. Jij gaat werken binnen het volwassenenteam, een bevlogen en betrokken team. De focus ligt op het bevorderen en optimaliseren van het ontwikkelingspotentieel van cliënten, gezinnen en naastbetrokkenen. Daarnaast kijken we naar en behandelen we onderliggende problematiek en co-morbiditeit. Bij ATN blijf je holistisch kijken en probeer je problemen van het individu in interactie met de omgeving te begrijpen. Je biedt de juiste zorgoplossingen volgens de richtlijnen en evidence based. Is er volgens jou meer nodig? Dan krijg je de ruimte om creatief na te denken over behandelmogelijkheden op maat.

Collega’s over het team: “Samen zijn we er voor elkaar en creëren we een omgeving waarin humor, diversiteit en autonomie de boventoon voert. Binnen ons team staan ontwikkeling en innovatie centraal waarbij we wetenschappelijk onderzoek direct in de praktijk brengen! We leiden op en stimuleren elkaar om te groeien. Als team steunen we elkaar en hebben we vertrouwen in elkaar. Naast de waardering voor elkaar en kwaliteit die we bieden aan onze cliënten, genieten we ook van gezellige activiteiten tijdens en na het werk.”

Lees meer over ATN Groningen.

Wat ga je doen?

 • Samen met je collega algemeen teamleider geef je duaal leiding aan het volwassenenteam.
 • Je sluit aan bij verschillende team en team-overstijgende overleggen.
 • Je houdt je bezig met ontwikkelingen intern binnen het ATN en extern in het werkveld.
 • Je onderhoudt contacten met externe partijen.
 • Samen met de algemeen teamleider stimuleer je op inhoudelijk vlak de ontwikkeling van het team en individuele medewerkers.
 • Je neemt deel aan de (Spoed voor Jeugd-)crisisdienst.
 • Lees hier meer over jouw werkzaamheden als regiebehandelaar: basisarts, gz-psycholoog, klinisch psycholoog, verpleegkundig specialist of psychiater.

“Uitdaging en diversiteit maken mijn werk zo leuk.”

Rogier Hoenders kwam twintig jaar geleden als geneeskunde student binnen bij Lentis. Hij is als basisarts begonnen, maar werkt nu…

Dit krijg je van ons

 • Direct een vast contract, waarbij je wordt benoemd als teamleider inhoudelijke zaken.
 • Een bruto maandsalaris ingeschaald in FWG 65, 70 of Medisch Specialisten, afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond.
 • Ten behoeve van de accreditatie is jaarlijks een persoonlijk budget beschikbaar gesteld van circa € 3.656,04 voor verpleegkundig specialisten en € 4.265,76 voor klinisch psychologen.
 • Voor psychiaters een IFMS-regeling en een budget persoonlijke kosten Medisch Specialisten (AMS) van circa € 5.500,- per kalenderjaar naar rato van het dienstverband.
 • Balansbudget van € 500,- per jaar bij een fulltime dienstverband.

Qua secundaire voorwaarden heeft de CAO GGZ mooie voordelen voor jou, denk hierbij aan kortingen op verzekeringen of een fietsplan. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Dit zoeken we in jou

In jouw dubbelrol van enerzijds inhoudelijk teamleider en anderzijds regiebehandelaar is het belangrijk dat je gemakkelijk kunt schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Binnen de samenwerking ben je communicatief sterk: samenwerking vormt een belangrijk onderdeel van jouw werk en de behandeling. Je vindt het leuk om collega’s waar nodig aan te sturen en te coachen. Daarnaast ben je nieuwsgierig en vind je het leuk om te puzzelen met (complexe) casussen.

Verder heb je:

 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog, orthopedagoog-generalist, klinisch psycholoog, basisarts, verpleegkundig specialist of psychiater met geldige BIG-registratie en AGB-code;
 • ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg met (complexe) psychiatrische problematiek, diagnostiek en behandeling;
 • ervaring in het coachen van teams en ben je in staat verschillende stijlen van leidinggeven te hanteren en waardeer je zelfstandigheid binnen teams.

Enthousiast of meer weten?

Vind je het fijn om vrijblijvend kennis te maken? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Tony van Eeden, teamleider algemene zaken, via 06 – 45110855.

Weet jij het al zeker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Neem voor vragen over het proces contact op met Milena de Jong, adviseur werving & selectie, via 06 – 57402562 of 050 – 409 7878.

De sollicitatiegesprekken worden in overleg met jouw gepland.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang genieten in de procedure.

 

Het sollicitatieproces

Je solliciteert via ons online formulier en ontvangt direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze kan in je spambox terecht komen.

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je hoort uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum of we met elkaar in gesprek gaan.

Pas jij bij ons? Dan word je veelal telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als het van beide kanten goed klikt vragen wij een referentie op.

Is er van beide kanten een match? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Over Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Heb je vragen over deze vacature?

We kunnen je alles vertellen over deze vacature en het sollicitatieproces!