Zorg voor een nieuwe stap!

Zorg voor een nieuwe stap!

groep corpus den hoorn B

Hé …. professional, wij zijn op zoek naar jou!

De zomer is een tijd van evalueren en vooruitkijken. Waar sta je, en wil je na de vakantie op dezelfde voet verder? Jij denk daar over na als individu, maar dat doen wij ook. Komende zomer gaan Lentis en Dignis ontvlechten: om onze patiënten en cliënten nog beter te bedienen gaan de ouderen- en ggz zorg uit elkaar. Dat zorgt voor nieuwe stappen én kansen.

Ben jij graag onderdeel van een nieuwe dynamiek? Hecht je waarde aan werk dat er toe doet? Zorg voor een nieuwe stap! Door deel te nemen aan de nieuwe fase die Lentis en Dignis tegemoet gaan krijg je ruimte om nieuwe ideeën aan te dragen en de verantwoordelijkheid te nemen die bij jou past. Dit doe je ook nog eens in een omgeving waar al heel veel kennis en kunde is als het gaat over de zorg.

Lees verder over de achtergrond van de ontvlechting van Lentis en Dignis, en kijk onderaan de pagina welke vacature bij jou past!

Meer weten?

Bel me op of stuur een berichtje!

Shiromi Schuurmans

+31 6 51 75 10 57

Meer weten?

Functioneel Beheerder Jordy Sousa: "Kom met eigen initiatieven en doe er wat mee. Dat wordt hier bij iLentis omarmd en dat maakt het wat mij betreft tot een fijne werkomgeving."

Lees hier het hele verhaal van Jordy

Op weg naar zelfstandigheid..

Lentis is een ggz-instelling, Dignis is een ouderenzorginstelling. In 2007 fuseerden we, maar in de loop van de tijd kwamen we erachter dat het de organisatie minder wendbaar maakte. De zorg van ouderen en de geestelijke gezondheidszorg zijn twee verschillende takken: een andere financieringsmanier, een eigen CAO, maar ook – en dat is misschien wel het belangrijkste aspect – de benodigde medewerkers voor goede zorg zijn voor beiden verschillend. Met deze inzichten gaan we uit elkaar.

Meer context? Bestuurders Arien Storm en Johan Oostinga legden aan RTV Noord meer uit over de ontvlechting van Lentis en Dignis. Lees het door hier te klikken.

Werken in de zorg: Hoe is dat?

Of je nou kiest voor Lentis of Dignis: je zet je in voor de medemens en doet dankbaar werk. In een tijd waar mensen nadenken over zingeving, ook op werkgebied, is de zorg een sector die aantrekt. Desondanks- en dat is publiek geheim- zijn we in de zorg altijd op zoek naar mensen die ons verder kunnen helpen. In deze sector is ruimte voor ervaringsdeskundigen met visie en inzet, maar ook voor nieuwelingen met een frisse blik. Steeds vaker zien we collega’s uit de commerciële tak overstappen naar de zorg: zij willen een bijdrage leveren aan efficiëntie in de zorg. Efficiëntie is in de context van mensenwerk een woord dat afschrikt, maar juist de faciliterende en ondersteunende diensten doen slim en goed werk zodat de zorg zich kan focussen op het helpen van mensen.

Werken bij Lentis

Bij Lentis kom je te werken in de ggz. We proberen samen de samenleving te helpen om gezonder en veerkrachtiger te worden.  Een veelgehoord voordeel van werken bij Lentis is de expertise die in huis is: ben je zelf geen specialist? Dan is er altijd wel een collega te vinden die jou kan helpen. De constante zoektocht naar innovatie en de aparte afdeling Research staan symbool voor en de mogelijkheden en de leergierigheid van Lentis.

We zien dat werknemers de mogelijkheden van Lentis op waarde schatten: wanneer zij verhuizen of behoefte hebben aan afwisseling, is er bijna altijd mogelijkheid om op een andere locatie of in een ander team het verschil te maken. Lentis is teamgericht en hecht waarde aan een positieve en ondersteunende werkomgeving. Een goede balans tussen werk en privé biedt een klimaat dat medewerkers als prettig ervaren.

Klik hier om alle vacatures van Lentis te bekijken.

Jij bent Dignis

De ouderenzorg is altijd in beweging: geen dag is hetzelfde en dat maakt het een uitdagende sector om in te werken. En die uitdaging is groot, want hoe gaan we in de toekomst de ouderenzorg organiseren met meer ouderen en minder zorgpersoneel? Dignis staat niet stil, wij zijn ambitieus en een serieuze speler in de markt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Kenmerkend voor Dignis is dat we denken in oplossingen en dat we onze krachten bundelen om onze gezamenlijke doelen te behalen. En daar kunnen wij jou als professional goed bij gebruiken!

Bij Dignis doe jij waar je goed in bent en krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen in je vakgebied. De sfeer is warm en gemoedelijk; je voelt je snel op je plek. We werken allemaal hard, maar tegelijkertijd is er genoeg ruimte voor ontspanning en verbinding met elkaar. We organiseren borrels, events en andere leuke activiteiten zoals themaweken. Kortom: een uitdagende carrière in de ouderenzorg wil je zeker niet mislopen. Ben jij klaar voor die nieuwe stap in je carrière?

Klik hier om alle vacatures van Dignis te bekijken.

Kom jij één van onze teams versterken?

Voor zowel Lentis als Dignis zijn wij op zoek naar meerdere collega’s. Benieuwd of we jou een leuke uitdaging kunnen bieden? Bekijk dan onze vacatures!

Manager facilitair bedrijf & inkoop

Klik hier en bekijk de vacature

Mede werker Inkoop

Klik hier en bekijk de vacature

Coördinator facilitaire diensten

Klik hier en bekijk de vacature

Kok Wijk restaurant

Klik hier en bekijk de vacature