Werkervaring opdoen in de zorg

Werkervaring opdoen in de zorg

groep corpus den hoorn B

Bij Lentis bieden wij diverse mogelijkheden aan om werkervaring op te doen binnen onze organisatie. Ben jij student en volg je een opleiding richting de zorg? Dan kan je zowel tijdens je studie als in de vakantieperioden bij ons aan het werk. Volg je een studie in een andere richting, maar spreekt onze organisatie je wel aan? In de zomervakantie zijn wij elk jaar opzoek naar vakantiekrachten voor diverse afdeling, zoals het facilitair bedrijf. Ook als je opzoek bent naar een aanvullende baan in de zorg, of een baan met flexibele uren en regie over je eigen rooster ben je bij Lentis aan het juiste adres!

Vakantiekracht worden

Is het voor jou niet mogelijk om naast je studie bij ons te werken, of kies je er om een andere reden voor om alleen in de zomer te werken? Ook dan zoeken wij jou! Wanneer je een zorgopleiding volgt kan jij deze zomer aan de slag bij één van onze verpleeg- of verzorgingstehuizen in Groningen of Drenthe. Je bent verantwoordelijk zijn voor de verzorging en verpleging van ouderen. Zo help je de mensen die het in hun eentje niet meer redden. Zwaar werk, maar ook erg bijzonder!

Wij zoeken daarnaast ook vakantiekrachten voor de facilitaire dienst van Lentis. Het is dan mogelijk om te werken in onze wasserij, de keuken, het restaurant of je kunt worden ingezet voor de schoonmaak. Bij ons kan je deze zomer betekenis vol werk verrichten en een mooi salaris verdienen. Dat wil jij toch ook? Bekijk hieronder alle informatie en meld je aan!

Lees meer over vakantiewerk

Flexwerken als student

Volg je de opleiding Verzorgende IG, MBO/HBO Verpleegkunde, Fysiotherapie, Ergotherapie of Geneeskunde? En ben je opzoek naar een mooie bijbaan in de zorg, waarin je iets kan betekenen voor de ouderen in Groningen en Drenthe? Dan kan jij tijdens je studie bij ons komen werken in de ouderenzorg. Direct relevante werkervaring opdoen in de praktijk en met een voorsprong aan je carrière beginnen. Dat wil jij toch ook?

Wij bekijken samen met jou welke werkplek het beste bij jou past, wat de mogelijkheden zijn binnen onze organisatie en wat voor jou haalbaar is qua aantal uren. Ook is het mogelijk om in je stageperiode terug te gaan naar een 0-uren contract. Bekijk hieronder alle mogelijkheden, voorwaarden en informatie en meld je direct aan!

Lees meer over werken naast je studie

"Geen dag is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk!"

“Na al die stages en ervaringen die ik heb opgedaan, heb ik geleerd hoe je mensen met dementie kunt benaderen en een fijne omgang met ze kunt creëren. Deze doelgroep spreekt mij enorm aan!” – Lisa Uilhoorn, Verzorgende IG op de Enk

Lees hier het verhaal van Lisa

Flexpool Dignis

Ben jij gediplomeerd helpende, verzorgende IG of verpleegkundige met een BIG registratie en ben je opzoek naar een parttime baan in de ouderenzorg? Met flexibele, vaste uren en regie over je eigen rooster? En wil je graag een baan waarin je de mogelijkheid hebt om in verschillende settings, met diverse problematiek te werken? Dan is de flexpool van Dignis echt iets voor jou!

Je wil jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied en ziet het als een uitdaging om op meerdere groepen, met diverse problematiek te werken. In de flexpool heb je de mogelijkheid om je te oriënteren zodat je uiteindelijk de omgeving vindt waar jij het beste tot je recht komt. Maar ook als je de afwisseling van de flexpool leuk vindt ben je van harte welkom om te solliciteren.

Lees meer over Flexwerken bij Dignis