Word jij de nieuwe Verzorgende bij Lentis? Dan kom je terecht in een grote organisatie met ruim 4000 collega’s. Door te werken in kleine, zelfredzame teams – waarbinnen ieder zijn eigen expertise kan uitoefenen – blijven we dicht bij de patiënt en kun je op je collega’s bouwen.

Je kunt op verschillende werkplekken en afdelingen werken. Zo ontwikkel je je binnen het vakgebied en leer je meerdere aspecten van het vak goed kennen. Ook heb je de gelegenheid om deel te nemen aan opleidingen en nascholingen. Er bestaan bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden tot Verpleegkundige of Verpleegkundig Specialist. Bekijk de opleidingen die je bij Lentis kunt volgen.

Je rol als Verzorgende IG bij Lentis

Als Verzorgende IG sta jij dicht bij je patiënten. Je ondersteunt ze bij dagelijkse handelingen die ze zelf niet meer kunnen, zoals wassen en aankleden. Ook verricht je verpleegtechnische handelingen als bloeddruk meten en zorg je ervoor dat je patiënten en zijn of haar naasten goed zijn geïnformeerd over de gang van zaken. Je maakt regelmatig een praatje met je patiënten en organiseert uiteenlopende activiteiten. Daarnaast signaleer je veranderingen in het doen en laten van je patiënten en geef je die bevindingen door aan je collega’s.