Word jij de nieuwe Psychotherapeut bij Lentis? Dan kom je terecht in een grote organisatie met ruim 4000 collega’s. Lentis biedt alle vormen van geestelijke gezondheidszorg aan patiënten van alle leeftijden. Door te werken in kleine, zelfredzame teams – waarbinnen ieder zijn eigen expertise kan uitoefenen – blijven we dicht bij de patiënt en kun je op je collega’s bouwen.

Lentis biedt de ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen en te doen waar je voldoening uithaalt: patiëntenzorg in combinatie met bijvoorbeeld onderwijs, supervisie en/of onderzoek. Wanneer je toe bent aan verdieping en specialisatie kun je deelnemen aan nascholingen en cursussen.

Wat ga je doen?

Je biedt specialistische psychotherapeutische behandelingen aan mensen met complexe psychische en psychosociale problemen. Je doet intakes en onderzoek en stelt een diagnose. In overleg met je team stel je een psychotherapeutisch behandelplan op en voert deze uit. Je hebt oog voor de omgeving van de patiënt en betrekt de familie of het gezin wanneer mogelijk bij de behandeling. Als specialist ben je in complexe situaties een aanspreekpunt voor collega’s. Het geven van werkbegeleiding en supervisie kunnen ook tot je werkzaamheden behoren.