Word jij de nieuwe Basispsycholoog bij Lentis? Dan kom je terecht in een grote organisatie met ruim 4000 collega’s. Door te werken in kleine, zelfredzame teams – waarbinnen ieder zijn eigen expertise kan uitoefenen – blijven we dicht bij de patiënt en kun je op je collega’s bouwen.

We stimuleren persoonlijke groei en specialisatie binnen je vakgebied. Wanneer je toe bent aan verdieping kun je deelnemen aan opleidingen, nascholingen en workshops. Zo biedt Lentis ongeveer 15 plekken voor de opleiding tot GZ-Psycholoog en is het mogelijk je te specialiseren in het geven van EMDR therapie of CGT. Bekijk hier de opleidingen die je bij Lentis kunt volgen.

Wat ga je doen?

Als Basispsycholoog staat het behandelen van je patiënten centraal. Hierbij word je ondersteund door een regiebehandelaar. Lentis biedt een breed scala aan zorgvormen en je functie verschilt dan ook per zorgroep en afdeling. Ben je werkzaam bij de Basis GGZ? Dan heb je veel contact met je patiënten en werk je behandelplannen en intakes uit. Als Basispsycholoog bij de forensische afdeling van Forint of de crisisdienst zul je vaker te maken krijgen met complexe cases. Dan ligt de nadruk meer op overleg met collega’s en externe instanties.