Studeren en werken bij Lentis

Studeren en werken bij Lentis

groep corpus den hoorn B

Jij studeert en bent op zoek naar een bijbaan? Bij Lentis kun jij direct aan de slag in de zorg. Wij zoeken scholieren en studenten die een zorgopleiding volgen én graag iets willen betekenen voor de ouderen in Groningen en Drenthe. Kom jij ons versterken?

Jouw bijbaan bij Lentis

Volg jij op dit moment de opleiding tot Verzorgende IG, MBO – Verpleegkunde, HBO – Verpleegkunde, Fysiotherapie, Ergotherapie of Geneeskunde? En ben je op zoek naar een mooie bijbaan in de zorg? Bij Lentis zoeken wij jou!

Wie ben jij?

Jij bent een student die betekenisvol werk zoekt. Zorg voor onze ouderen is belangrijk en dankbaar werk. Hier kun jij je steentje aan bijdragen. Wij zijn op zoek naar studenten die in het tweede jaar (of hogere jaars) van hun studie zitten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen werken in de intramurale en extramurale zorg. Werken in de extramurale zorg vraagt andere competenties (grote zelfstandigheid) en dus ook andere toelatingseisen.

Ik volg de opleiding tot Verzorgende IG

Wij nodigen je graag uit om bij ons te komen werken als je de opleiding tot Verzorgende IG volgt. Het is belangrijk dat je je eerste jaar met succes hebt afgerond en dat je bent begonnen met het tweede studiejaar. Wil je werken in de extramurale zorg? In dat geval moet jij je diploma tot verzorgende IG met succes hebben behaald.

Ik volg de opleiding MBO / HBO-Verpleegkunde

Zit je in het tweede studiejaar van de opleiding MBO-V of HBO-V? Ook dan kun jij een mooie bijbaan krijgen bij Lentis. Wil je werken in de extramurale zorg en volg jij de opleiding MBO-V? Vanaf het vierde studiejaar kun je worden toegelaten. Wil je werken in de extramurale zorg en volg jij de opleiding HBO-V? Vanaf het derde studiejaar kun je worden toegelaten.

Ik studeer Fysiotherapie, Ergotherapie of Geneeskunde

Als je Fysiotherapie, Ergotherapie of Geneeskunde studeert kun je bij ons komen werken in de intramurale zorg als je het eerste jaar met succes hebt afgerond en bent begonnen met het tweede studiejaar. Helaas kun jij niet worden ingezet in de extramurale zorg.

Op welke locaties kun je werken?

Wij hebben verschillende locaties in Groningen en Drenthe waar jij kunt werken. Zo hebben wij in de stad Groningen meerdere verpleeghuizen waar je in een intramurale setting aan de slag kunt. In Drenthe kun je werken in Zuidlaren, Annen, Norg en Eelde. Naast intramurale zorg biedt Lentis ook extramurale zorg (Zorg Thuis+ Dignis). Houd er rekening mee dat werken in de extramurale zorg speciale competenties en kwalificaties vergt. Op dit moment hebben wij voor studenten Fysiotherapie, Ergotherapie en Geneeskunde voornamelijk mogelijkheden in de Drentse dorpen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een goed salaris en de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen tijdens je studie. In de eerste week van de proeftijd volg jij interne opleidingsmodules. Welke opleidingsmodules je gaat volgen, hangt af van waar je ingezet wordt binnen Dignis.

Jij kunt zelf aangeven hoeveel uren per week jij wilt werken, samen kijken wij naar de mogelijkheden en proberen het meest passend voor jou te zoeken. Tijdens stageperiodes ga jij naar nul-uren. Zo behoud jij je contract bij Lentis en kun jij je volledig focussen op je stage. Bevalt het werken in de ouderenzorg? Na een jaar gaan wij samen evalueren en verdien je – bij goed functioneren – een vast contract.

Meld je vandaag nog aan!

Aanmelden is easy. Klik op onderstaande button en vul het formulier volledig in. Hoe meer wij van jou weten, hoe beter wij een goede match kunnen vinden.

Solliciteer direct

We hopen je binnenkort graag te zien bij één van onze afdelingen!