Online open dag: we vertellen je alles over e-health bij Lentis

Online open dag: we vertellen je alles over e-health bij Lentis

vrouw aan het werk

Welkom bij onze online open dag!

Leuk dat je er bent! Wij vertellen je vandaag tussen 13 en 18 uur alles over wat Lentis doet op het gebied van e-health. Hieronder stellen we een aantal ‘kamers’ beschikbaar die je kunt bezoeken. Hier kun je via een videoverbinding een presentatie bijwonen van een medewerker van Lentis die je veel kan vertellen over een specifieke ontwikkeling op het gebied van e-health. Je kunt ook zelf vragen stellen. Je kunt op elk moment een kamer binnenstappen.

Wil je onze kamer(s) op je smartphone bezoeken? Dan wordt er, nadat je op een van de links hieronder hebt geklikt, gevraagd of je de app Microsoft Teams wilt installeren. Deze heb je nodig om de kamer te bezoeken. Let op: heb je de app geïnstalleerd, dan hoef je geen account aan te maken, maar kun je opnieuw op de link naar de kamer klikken. Kom je er niet uit? Bel dan met onze hulplijn: 06-51 30 22 58.

.

Bezoek vanaf 13.00 uur één van deze kamers

Een volledige online behandeling

In 2019 is Lentis gestart met een 100% online behandeling. Bij deze behandeling hoeven zowel de behandelaars als de cliënten fysiek niet meer naar een locatie van Lentis te komen. Psychologen Marleen en Nienke kunnen je er alles over vertellen.

Werken bij Lentis

Ben je benieuwd wat je merkt van e-health als je werkt voor Lentis ? Johanna en Jetty kunnen je hier alles over vertellen. Ook over Lentis zelf trouwens, wat we doen en wat we bieden.

E-health in de GGZ

Van zelftests op de website, online zelfhulpmodules tot online behandelingen. Lentis biedt veel vormen van e-health aan in de GGZ. Ben je benieuwd wat en hoe dit werkt? Sjoerd en Thomas kunnen je er alles over vertellen.

E-health in de ouderenzorg

Dignis is onderdeel van Lentis en biedt zorg aan kwetsbare ouderen. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van e-health. Denk hierbij aan domotica: dit zijn slimme sensoren die de zorg verbeteren. Jeroen en Menco kunnen je hier alles over vertellen.

Hoe werkt het precies?

Stap 1 - Ga naar de website

Heel goed, je bent aangekomen bij onze online open dag.

Stap 2 - Kies een thema kamer

Er zijn vier kamers die je kunt bezoeken, met elk een eigen thema.

Stap 3 - Bezoek de kamer

Klik op een interessante kamer, en kom in contact met onze specialisten.

Stap 4 - Ga in gesprek, stel je vragen

Luister, stel vragen en doe mee. Er kunnen meerdere bezoekers in een kamer aanwezig zijn.

Waarom een online open dag?

Bij Lentis geloven we in de toegevoegde waarde van e-health. Je kunt dan denken aan een volledig online behandeling, het inzetten van virtual reality en slimme sensoren in de ouderenzorg. Onze online open dag is onderdeel van de nationale e-health week.

Privacystatement

We gebruiken voor de open dag geen persoonlijke gegevens. Lees hier onze Privacystatement.