In de ouderenpsychiatrie is geen dag of moment hetzelfde, maar de liefde en passie in ons werk is er altijd. Wij zoeken collega’s die het leven van onze bewoners (67+) met net zoveel toewijding een stukje beter willen maken. Wij passen ons aan als een warme deken om de zorgvrager, met een zelfstandige inschatting van de benodigde zorg en volwassen verwachtingen. Wij maken van elke dag een zorgeloze dag.Herken jij je in onze werkwijze?

Ons werk is teamsport, de waarde ontstaat in de juiste verbinding. Tussen zorgvrager en zorgverlener, en tussen collega’s onderling. We bouwen een band op en creëren vertrouwen, om elke zorgvrager passend en waardig te bejegenen. Onder elkaar stellen we ons open en zijn we tot steun, met wat we kennen en kunnen, met waardering voor elkaar, én door er samen ook de humor van in te zien. Bekijk hieronder hoe we dat doen.

Wil je meer weten over het werken in de ouderenpsychiatrie?

Neem dan contact op met mij, Anouk Kuiken. Ik vertel je hier graag meer over en ben bereikbaar via:
✆ 06 – 82 107 701 of ✆ 050 – 409 7878

Of vul het contactformulier in via onderstaande link.

Collega’s worden?

Wil jij jouw expertise samen met ons inzetten en zorgen voor het beste mogelijke leven van onze cliënten? Kom bij ons werken en samen maken we van elke dag, een zorgeloze dag!