Ben jij opzoek naar een baan in de zorg met flexibele, vaste uren en regie over je eigen rooster? Voor de Flexpool van de zorggroep Dignis zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste flexwerkers Woonzorgassistenten, Verzorgende IG en/of Verpleegkundigen. In de flexpool kan je een contract krijgen voor minimaal 16 uur en maximaal 24 uur per week en heb je de mogelijkheid om te werken met diverse problematieken. Ideaal om je te oriënteren in de mogelijkheden die de ouderenzorg te bieden heeft, of om te combineren andere werkzaamheden.

Ben jij de flexwerker die wij zoeken?

Jij bent gediplomeerd helpende, verzorgende IG of verpleegkundige met een BIG registratie en bent opzoek naar een parttime baan in de ouderenzorg, met flexibele uren. Jij hebt een voorliefde voor werken met ouderen en haalt voldoening uit je werk. Je bent betrokken bij je cliënten en benadert hen met een goede dosis tact. Goede communicatie en samenwerking met familie en mantelzorgers is belangrijk voor je. Jij hebt een frisse blik en neemt ruimte om verbetering uit te voeren.

Je wil jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied en ziet het als een uitdaging om op meerdere groepen, met diverse problematiek te werken. In deze baan heb je de mogelijkheid om je te oriënteren in de ouderenzorg zodat je uiteindelijk de setting vindt waarin jij het beste tot je recht komt. Maar je kan er ook voor kiezen om met de verschillende omgevingen te blijven werken.

Al overtuigd? Solliciteer direct

Dit ga jij doen als Flexwerker

De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak. Jij begeleidt onze cliënten in het inrichten van een leven in hun eigen stijl. Hierbij betrek jij, wanneer nodig, familie en vrienden. Daarnaast volg je het zorgleefplan dat voor elke cliënt is opgesteld. Daarnaast verricht je verpleegtechnische handelingen conform het BIG beleid en controleer en verstrek je medicatie conform het zorg/leefplan. In de flexpool wordt je op diverse groepen ingezet. Hierdoor werk je met meerdere problematieken, zoals bijvoorbeeld: Psychogeriatrische zorg, Somatiek of Geriatrische Revalidatie zorg.

Flexwerken als student

Ben jij op dit moment bezig met de opleiding tot Verzorgende IG of MBO/HBO Verpleegkunde? En ben je opzoek naar een mooie bijbaan in de zorg, waarin je iets kan betekenen voor de ouderen in Groningen en Drenthe waar je relevante werkervaring opdoet? Dan hebben wij ook mogelijkheden voor jou! Wanneer je in het tweede jaar zit van één van deze studies is het al mogelijk om bij ons in de intramurale zorg te werken. Ben jij vierdejaars MBO-V of derdejaars HBO-V student? Dan is het ook mogelijk om in de extramurale zorg te werken.

Bekijk hier de mogelijkheden voor werken naast je studie bij Lentis

Op welke locaties kan je werken?

Wij hebben verschillende locaties in Groningen en Drenthe waar jij kunt werken. Zo hebben wij in de stad Groningen meerdere verpleeghuizen waar je in een intramurale setting aan de slag kunt. In Drenthe kun je werken in Zuidlaren, Annen, Norg en Eelde. Naast intramurale zorg biedt Lentis ook extramurale zorg (Zorg Thuis+ Dignis). Houd er rekening mee dat werken in de extramurale zorg speciale competenties en kwalificaties vergt. Voor studenten MBO verpleegkundige is het mogelijk om vanaf het vierde studiejaar de overstap naar extramurale zorg te maken. Voor studenten HBO Verpleegkundige is dit mogelijk vanaf het derde studiejaar.

Wil je weten welke locaties wij hebben of wil je meer informatie over deze locaties kijk dan op: www.dignis.nl/locaties.

Wat bieden wij?

Je bepaald zelf hoeveel uur je bij ons komt werken en gezamenlijk kijken we dan naar de mogelijkheden. Als student is het mogelijk om in stageperiodes terug te gaan naar een nul-uren contract te gaan. Daarnaast volg je interne opleidingsmodules, zodat je breed inzetbaar bent binnen onze organisatie. Je hebt de ruimte om ervaring op te doen met meerdere groepen in verschillende settings. Op deze manier kun jij je goed oriënteren in de mogelijkheden die de ouderenzorg biedt en uiteindelijk kiezen voor een baan die echt bij jou past. Als flexmedewerker zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Eventueel is het mogelijk om door te stromen naar een vaste groep.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed salaris en de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen. Het salaris voor de functie woonzorgassistent is ingedeeld in FWG functiegroep 25, de functie verzorgende in FWG functiegroep 35 en de functie van verpleegkundige is ingedeeld in FWG functiegroep 45, conform de CAO VVT.  De arbeidsvoorwaarden zijn eveneens overeenkomstig de CAO VVT. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Vragen?

Wil je meer informatie over de flexpool en/of het werken bij Dignis? Voor meer informatie kun je contact op nemen met S. van Winden, teamleider via: 06-29054321

Meld je aan voor de flexpool!

Aanmelden voor onze flexpool is easy! Klik op de solliciteer button en vul het formulier in. Wanneer je voldoet aan alle eisen nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer!