Ben jij opzoek naar een baan in de zorg met flexibele, vaste uren en regie over je eigen rooster? Voor de Flexpool van de zorggroep Dignis zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste collega’s Woonzorgassistenten, Verzorgende IG en/of Verpleegkundigen. In de flexpool kan je een contract krijgen voor minimaal 6 uur en maximaal 32 uur per week en heb je de mogelijkheid om te werken met diverse zorgvragen. Ideaal om je te oriënteren in de mogelijkheden die de ouderenzorg te bieden heeft, of om te combineren andere werkzaamheden.

Ben jij de flexwerker die wij zoeken?

Jij bent gediplomeerd een helpende, verzorgende IG of verpleegkundige met een BIG registratie en bent opzoek naar een parttime baan in de ouderenzorg, met flexibele uren. Jij hebt een voorliefde voor werken met ouderen en haalt voldoening uit je werk. Je bent betrokken bij je cliënten en past een belevingsgerichte benadering toe. Goede communicatie en samenwerking met familie en vrienden is belangrijk voor je. Jij hebt een frisse blik en neemt ruimte om verbetering uit te voeren.

Je wil jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied en ziet het als een uitdaging om op meerdere groepen, met diverse zorgvragen te werken. In deze baan heb je de mogelijkheid om je te oriënteren in de ouderenzorg zodat je uiteindelijk de setting vindt waarin jij het beste tot je recht komt.

Al overtuigd? Bekijk de vacatures

Dit ga jij doen als Flexwerker

De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak. Jij begeleidt onze cliënten bij het inrichten van een leven in hun eigen stijl. Hierbij betrek jij, wanneer nodig, familie en vrienden. Daarnaast volg je het zorg/leefplan dat voor elke cliënt is opgesteld. Daarnaast verricht je verpleegtechnische handelingen conform het BIG beleid en controleer en verstrek je medicatie conform het zorg/leefplan. Vanuit de flexpool wordt je op diverse groepen ingezet. Hierdoor werk je met meerdere zorgvragen, zoals bijvoorbeeld: Psychogeriatrische zorg, Somatiek of Geriatrische Revalidatie zorg.

Flexwerken als student

Ben jij op dit moment bezig met de opleiding tot Verzorgende IG of MBO/HBO Verpleegkunde? Wil je relevante werkervaring opdoen binnen de Ouderenzorg in Groningen of Drenthe? Dan hebben wij ook mogelijkheden voor jou! Wanneer je in het tweede jaar zit van één van deze studies is het al mogelijk om bij ons in de intramurale zorg te werken. Ben jij vierdejaars MBO-V of derdejaars HBO-V student? Dan is het ook mogelijk om in de extramurale zorg te werken.

Bekijk hier de mogelijkheden voor werken naast je studie bij Lentis

Op welke locaties kan je werken?

Wij hebben verschillende locaties in Groningen en Drenthe waar jij kunt werken. Zo hebben wij in de stad Groningen meerdere verpleeghuizen waar je binnen een intramurale setting aan de slag kunt. In Drenthe kun je werken in Zuidlaren, Annen, Norg en Eelde. Naast intramurale zorg biedt Lentis ook extramurale zorg (Zorg Thuis+ Dignis). Houd er rekening mee dat werken in de extramurale zorg speciale competenties en kwalificaties vergt.

Wil je weten welke locaties wij hebben of wil je meer informatie over deze locaties kijk dan op: www.dignis.nl/locaties.

Wat bieden wij?

Je bepaalt zelf hoeveel uur je bij ons komt werken en gezamenlijk kijken we dan naar de mogelijkheden. Als student is het mogelijk om tijdens stageperiodes terug te gaan naar een nul-uren contract te gaan. Daarnaast volg je interne opleidingsmodules, zowel voor je eigen ontwikkeling als om breed ingezet te worden binnen onze organisatie. Je hebt de ruimte om ervaring op te doen met verschillende typen zorgvragen. Als flexmedewerker zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Eventueel is het mogelijk om door te stromen naar een vaste groep.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed salaris en de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen. Het salaris voor de functie woonzorgassistent is ingedeeld in FWG functiegroep 25, de functie verzorgende in FWG functiegroep 35 en de functie van verpleegkundige is ingedeeld in FWG functiegroep 45, conform de CAO VVT.  De arbeidsvoorwaarden zijn eveneens overeenkomstig de CAO VVT. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Vragen?

Wil je meer informatie over de flexpool en/of het werken bij Dignis? Bel dan met Stephanie Bindervoet (teamleider Flexbureau) via telefoonnummer: 06-57752704.

Meld je aan voor de flexpool!

Aanmelden voor onze flexpool is easy! Via onderste solliciteer button kan jij direct solliciteren als Verzorgende IG. Wil je solliciteren voor een andere functie in de flexpool? Hou dan onze pagina in de gaten voor andere vacatures.

Solliciteer als Woonzorgassistent

Solliciteer als Verzorgende IG

Solliciteer als Verpleegkundige