Collegegeld vergoeding

Collegegeld vergoeding

Man op fiets

Ben jij afgestudeerd als Verpleegkundige (MBO of HBO) of Verzorgende IG en zoek je een passende baan binnen je werkveld? Dan hebben wij een interessante vergoeding voor jou! Bij Lentis krijg je de mogelijkheid om een bonus te ontvangen ter hoogte van één jaar college- of schoolgeld.

Voor wie is deze bonus?

De bonus is beschikbaar voor recent afgestudeerde Verpleegkundigen (MBO én HBO) en Verzorgenden IG die voor het eerst bij Lentis komen werken. De bonus ontvang je als je met succes de sollicitatieronde(s) bent doorgekomen en vervolgens in dienst treedt bij Lentis.

Hoe hoog is de bonus?

Wij vergoeden het schoolgeld van je laatste studiejaar in de vorm van een bruto bonus. Kom je in dienst bij Lentis en doorloop je je proeftermijn met succes? Dan ontvang je de bonus eenmalig bovenop je maandsalaris.

Ontvang jij de bonus ter hoogte van het collegegeld?

Om in aanmerking te komen voor de vergoeding van het collegegeld dien je aan onderstaande voorwaarden te voldoen:

  • Je hebt maximaal 6 maanden geleden je diploma gehaald voor de opleiding Verzorgende IG, MBO of HBO Verpleegkundige.
  • Je komt voor minimaal een jaar bij Lentis werken als Verzorgende IG of Verpleegkundige.
  • Je doorloopt de proeftijd met succes.
  • Je geeft bij het arbeidsvoorwaardengesprek aan dat je gebruik wilt maken van deze bonus.

Voldoe jij aan de voorwaarden en wil jij deze mooi bonus ontvangen? Bekijk dan snel de vacatures.

Let op: Indien het dienstverband op verzoek van de werknemer korter duurt dan 12 maanden, dient naar rato 1/12e van de vergoeding te worden terugbetaald. Ben je bijvoorbeeld 10 maanden in dienst geweest, dan dien je 2/12e van de vergoeding terug te betalen.

Ja, ik kies voor Lentis en ontvang die bonus!

Wij van Lentis zijn ontzettend blij dat jij bij ons wilt komen werken. Wist je dat je naast deze mooie bonus er nog veel meer redenen zijn om voor ons te komen werken? Niet voor niets zijn wij één van de grootste werkgevers in het noorden van Nederland. Daarnaast hebben wij veel baankansen voor Verzorgenden IG en Verpleegkundigen. Er zit altijd wel iets moois bij, ook voor jou!

Meer weten?

Wil je alvast meer informatie over deze bonusregeling? Neem dan contact op met HR Service. Wij vertellen je graag meer over deze mooie bonus!

Bekijk snel alle vacatures voor Verpleegkundigen

Bekijk snel alle vacatures voor Verzorgende IG