Vakantiewerk in de zorg

Wil jij graag een extra zakcentje verdienen, steek je graag de handen uit de mouwen en wil je betekenisvol werk verrichten? Kom dan onze cliënten en bewoners helpen in bijvoorbeeld de zorg of schoonmaak! Je kunt op verschillende locaties in Groningen en Drenthe terecht. Wij kijken graag samen met jou naar de beste optie.

Wat ga jij doen?

Mensen helpen. Na je werk bij Lentis kom jij voldaan thuis, omdat jij de dag van een ander een stukje beter hebt gemaakt. Je hebt je ingespannen, maar door die glimlach van je favoriete cliënt heb je ook veel energie gekregen. Als vakantiekracht ervaar je een leerzame periode en help je mensen die het in hun eentje niet redden. Lentis zoekt ook vakantiekrachten voor de facilitaire dienst: kom werken in de keuken, het restaurant of help ons de boel schoon te houden!

Voor wie? Iedereen van 16 jaar of ouder!

Studeer je MBO-V, HBO-V, Geneeskunde, Fysiotherapie, Ergotherapie of word je opgeleid tot Verzorgende IG en zit je minimaal in het tweede leerjaar? Dan kan je in de meeste gevallen aan de slag in de directe patiëntenzorg. Volg je een andere opleiding of ben je nog maar net gestart met een zorgopleiding? Dan is het mogelijk om te werken bij ons facilitair bedrijf, bijvoorbeeld in de schoonmaak of in het restaurant.

Kom jij één van onze teams versterken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend kennismaken? Dat mag altijd! Je kunt ons bereiken via recruitment@lentis.nl of via 050 – 409 78 78.

Wie zijn wij?

Lentis is de grootste zorgorganisatie in Noord-Nederland met verschillende locaties. Lentis zit verspreid over met name de provincie Groningen, maar we zijn ook te vinden in een deel van Drenthe en Friesland. Lentis is opgedeeld in verschillende zorggroepen en gezamenlijk helpen we maar liefst 30.000 mensen per jaar met psychische of psychiatrische problemen en helpen we kwetsbare ouderen.

Wij zijn gastvrij

bij Lentis GGZ voel je je welkom, gehoord en gezien

Wij zijn optimistisch

Wij denken altijd in mogelijkheden

Wij zijn wijs

We verzamelen kennis en kunde om praktisch en toegewijd aan de slag te gaan

Wij zijn avontuurlijk

We durven net iets verder te gaan en geloven in kansen