Heb je interesse om bij Forint te werken, laat het ons weten!

Heb jij zin in een nieuwe werkplek waarbij je midden in de maatschappij staat? Waar je samen met een hecht team werkt met een complexe doelgroep? Waar er tijd en ruimte is voor behandeling op maat en waar er volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen? Dan ontmoeten we je graag. Neem contact op voor een kennismaking met Annemieke Hutten, recruiter Forint (a.hutten@fpcvanmesdag.nl / 06 -82 05 99 03 of solliciteer direct.

Goed om te weten

  • Voor indiensttreding willen wij graag een verklaring omtrent gedrag ontvangen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink;
  • Tijdens de sollicitatieprocedure kunnen wij vragen naar referenties;
  • Wij werven graag zelf onze medewerkers, daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld;

                 

‘Door goed te luisteren kom je tot het leukste gedeelte van het werk'

Ze werkt nu in Hoogezand, maar zat ook bij Lentis-teams in Winschoten en Delfzijl. Ilse Dijkstra rondde op jonge leeftijd…

                    

Het sollicitatieproces

Je solliciteert via ons online formulier en ontvangt direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze kan in je spambox terecht komen.

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je hoort uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum of we met elkaar in gesprek gaan.

Pas jij bij ons? Dan word je veelal telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als het van beide kanten goed klikt vragen wij een referentie op.

Is er van beide kanten een match? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Over Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Heb je vragen over deze vacature?

We kunnen je alles vertellen over deze vacature en het sollicitatieproces!

0 vacatures

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures.

Bekijk alle vacatures