Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Word jij onze nieuwe aios? Lentis zoekt artsen in opleiding tot psychiater!

Jaarlijks kunnen bij ons 6 artsen instromen in de opleiding tot medisch specialist in de psychiatrie (AIOS). De opleiding start twee keer per jaar (april en oktober). Solliciteren voor deze opleidingsplekken kan het hele jaar door. De startdatum van de opleiding wordt bepaald op basis van beschikbare plekken en de voorkeuren en mogelijkheden van de kandidaat.

Als aios..

  • word je opgeleid tot medisch specialist psychiatrie;
  • krijg jij de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in het werken met verschillende doelgroepen, cliënten en het werk op verschillende afdelingen binnen Lentis;
  • kom je terecht in een organisatie waar je na je opleiding direct aan het werk kunt.

Daarom is Lentis de plek voor jou

Het vak psychiatrie, is gezien de maatschappelijke en wetenschappelijke ontwikkelingen, steeds in beweging. Voor de psychiater zijn er – gelet op diens medische belangstelling en persoonlijkheid – veel keuzemogelijkheden in deelgebieden van de psychiatrie, ook later in de beroepscarrière.

Lentis biedt een volledige opleiding tot medisch-specialist psychiatrie. Tijdens de opleiding wordt naast de medisch psychiatrische aspecten van het vak uitgebreid stilgestaan bij wetenschappelijke, wetenschapsfilosofische (ethische), psychologische (psychotherapeutische) en sociale kanten van de beroepsuitoefening. Naast de basisopleiding bestaat de mogelijkheid tot verdere specialisering en wetenschappelijk onderzoek.

Meer informatie?

Voor meer informatie of een vrijblijvend oriëntatiegesprek kun je contact opnemen met Bennard Doornbos, opleider MVO psychiatrie via het secretariaat van de A-opleiding (Wieny Kampinga), via e-mail a-opleiding@lentis.nl of tel. 06-22567189.

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 30-04-2024

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Bennard Doornbos