Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

– Locatie: De Wiekslag, Norg
– Parttime: 24 – 28 uur
– Salaris: €2.858,27 – €3.848,27 – FWG 45
– Dienstverband: Vast contract

Jij gaat wel goed op een beetje afwisseling. Dat is mooi, want je gaat werken met een veelzijdige doelgroep. Dit zorgt op sommige momenten voor wat drukte. Maar jij bent een aanpakker en grijpt elke uitdaging met beide handen aan! Het werken met deze doelgroep brengt namelijk ook erg leuke gesprekken en waardering met zich mee. Je kunt echt een connectie maken met de bewoners en sommigen hebben het hart op de tong. Soms leuk, soms niet 😉 Ben je na het lezen van de vacature net zo enthousiast als wij? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Als verpleegkundige somatiek

 maak je met jouw positieve instelling het verschil voor kwetsbare ouderen met somatische klachten, eventueel gecombineerd met lichte dementie of psychiatrische problematiek;
 werk je op een kleine en gemoedelijke locatie;
 krijg je de ruimte om te werken aan jouw zelfontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding of extra taken;
 kun je echt een band opbouwen met de bewoners, goede gesprekken voeren en weten de bewoners wat ze aan jou hebben (en andersom).

Daarom is Dignis de plek voor jou

Locatie de Wiekslag is onderverdeeld in twee aparte afdelingen: somatiek en psychogeriatrie(PG).
Voor deze functie kom je te werken op somatiek-afdeling de Bonkelaar. De afdeling is onderverdeeld in 3 gangen (blauw, rood en wit). Ondanks je aan één gang bent verbonden, kan er altijd geschakeld worden met de collega’s van de andere twee gangen. Wel zo fijn!

Zo maak jij het verschil

Jij weet natuurlijk als geen ander hoe jij jouw werk als verpleegkundige moet doen. Daar zijn wij erg blij mee! We zetten hieronder nog even op een rijtje:

• Je controleert en verstrekt medicatie en voert verpleegtechnische handelingen uit conform het BIG beleid.
• Je rapporteert op zowel lichamelijk- psychisch niveau, als op het sociaal welzijn. Indien nodig evalueer je de doelen, zodat deze aansluiten op de wensen van de bewoner.
• De bewoners structuur bieden en zorgdragen voor een veilige en rustige woonomgeving.
• Je bent in staat om veranderingen in (acute) situaties snel te signaleren en hierop te handelen.
• Je zet jou kennis en kunde in en deelt dit met je collega's, zowel op afdeling als locatie breed.

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 28-04-2024

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.