Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Als vakantiekracht bij Lentis..

  • is jouw werk afwisselend;
  • houd jij genoeg tijd over voor leuke dingen;
  • ga je samen met jouw collega’s en cliënten een leuke zomer tegemoet!

Hoe ziet jouw vakantiewerk bij Lentis eruit?

Houd jij ervan je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In de zomer van 2024 ga je aan de slag bij de facilitaire dienst van Lentis. Jouw werkzaamheden zullen divers zijn. Het ene moment verricht je schoonmaakwerkzaamheden, zoals kantoorruimtes, de algemene ruimte of in de ruimtes van de cliënten. Het andere moment spring je bij in ons restaurant of deel je warme maaltijden uit aan onze cliënten. Ook logistieke werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. We gaan graag met jou in gesprek over hoeveel diensten jij wilt werken. De werktijden zijn voornamelijk tussen 7:30 uur ’s ochtends en 14:00 uur ’s middags. Doordat je veelal in de ochtend werkt, houd je nog genoeg tijd over voor leuke dingen.

Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten voor in schoonmaak op onze (woon-)zorglocaties in Groningen of Drenthe. Geef vooral jouw voorkeur aan in het sollicitatieformulier. Samen gaan we op zoek naar de leukste locatie voor jou!

Dit krijg je van ons

Als vakantiekracht ontvang je van ons:

  • Een bruto-uurloon vanaf € 12,62. Voor vakantiekrachten vanaf 21 jaar geldt een bruto-uurloon van minimaal € 13,42.
  • Een vakantiekrachtencontract of een tijdelijk contract. Dit is afhankelijk van de periode waarin jij beschikbaar bent.
  • Reiskostenvergoeding.
Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 30-06-2024

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Milena de Jong