Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

– Locatie: de Wiekslag, Norg
– Parttime: 16 – 24 uur
– Salaris: €2.339,72 – €2.928,86 – FWG 25
– Dienstverband: jaarcontract, met uitzicht op vast dienstverband

Aan jou de keuze! Werken op de afdeling PG of een combinatie tussen PG en somatiek. Alle diensten draaien of alleen de late diensten. Zo krijg jij de functie die het beste bij jou past en ben jij de beste versie van jezelf! Op deze manier zorg jij voor die mooie oude dag voor onze bewoners op een kleine/gemoedelijke locatie. Zien we je snel?

Als helpende

 geef je zorg en begeleiding aan kwetsbare ouderen met uiteenlopende vormen van dementie, eventueel gecombineerd met ouderen met somatische klachten;
 werk je diensten van 6 uur;
 werk je op een kleine en gemoedelijke locatie;
 kun je jezelf uitdagen door het volgen van een opleiding bij Dignis.

Daarom is Dignis de plek voor jou

Locatie de Wiekslag is onderverdeeld in twee aparte afdelingen: somatiek en psychogeriatrie(PG). Je hebt de keuze om op de afdeling PG te werken of een combinatie tussen beide afdelingen.

Op de Omloop (PG) verblijven +- 25 ouderen verdeeld over 3 huiskamers. De ouderen hebben verschillende vormen van psychogeriatrie (gemengde zorgzwaarte), eventueel gecombineerd met lichamelijke achteruitgang. Houd jij wel van een beetje uitdaging? Top! Deze leuke uitdaging bestaat uit een deels nieuw te vormen team. Samen gaan jullie ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt, voor de bewoners en met elkaar. De combinatie van jouw gastvrijheid en het nemen van initiatief, maken dat jij dé nieuwe aanwinst bent van dit team.

De Bonkelaar (somatiek) is onderverdeeld in 3 gangen (blauw, rood en wit). De doelgroep is erg veelzijdig. Dit zorgt op sommige momenten voor wat drukte, maar jij bent een aanpakker en grijpt elke uitdaging met beide handen aan. Het werken met deze doelgroep brengt namelijk ook erg leuke gesprekken en waardering met zich mee.

Zo maak jij het verschil

Jij weet als geen ander hoe jij jouw werk als helpende moet doen. Daar zijn wij erg blij mee! We zetten jouw werkzaamheden hieronder nog even op een rijtje:

• De bewoners begeleiding en ondersteuning bieden bij huishoudelijke taken en ADL-activiteiten. Ook stimuleer je ze hierbij in hun zelfredzaamheid.
• Toezicht houden op de huiskamer en bijdragen aan activiteiten om het wonen vorm te geven.
• Bijzonderheden signaleren ten opzichte van het zorgplan en hierover rapporteren aan de verzorgenden en verpleegkundigen.
• Zorgdragen voor een veilige en rustige woonomgeving.
• Assisteren en ondersteunen bij het verrichten van verzorgende handelingen bij de bewoner.

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 21-04-2024

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.