VLIEG JIJ DEZE ZOMER NAAR LENTIS? WIJ ZOEKEN VAKANTIEKRACHTEN!

Wat ga jij doen?

Voor de zomerperiode 2019 zijn we op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten. Je zult vooral verantwoordelijk zijn voor de verpleging en verzorging van ouderen. Zo help je de mensen die het in hun eentje niet meer redden. Zwaar werk, maar ook erg bijzonder!

Daarnaast zoeken wij ook vakantiekrachten voor de facilitaire dienst van Lentis. Je gaat dan werken in onze wasserij, de keuken of het restaurant. Daarnaast kun je ook worden ingezet voor de schoonmaak.

Wie ben jij?

Je bent minimaal 17 jaar en je hebt via werk of stages al ervaring in de zorg opgedaan. Het is helemaal mooi wanneer je een opleiding in de zorg volgt (niveau 2, 3, 4 of 5). Zo doe je tijdens dit werk zelfs nog extra ervaring op!

Wil je in de facilitaire dienst van Lentis werken? Dan heb je geen vooropleiding in de zorg nodig en geldt als minimum leeftijdsgrens 16 jaar.

Wie zijn wij?

Lentis is de grootste zorgorganisatie in Noord-Nederland met verschillende locaties. Lentis zit verspreid over met name de provincie Groningen, maar we zijn ook te vinden in een deel van Drenthe en Friesland. We helpen maar liefst 30.000 mensen per jaar met psychische of psychiatrische problemen en bieden ook ouderenzorg. Om al deze mensen de beste zorg te geven, hebben we jou hard nodig deze zomer!

Je salaris

Jouw harde werk wordt beloond! Volg je een vakopleiding binnen de zorg zoals VIG, MBO-V, HBO-V, dan is je bruto uurloon:

  • 17 jaar             € 8,03
  • 18 jaar             € 9,21
  • 19 jaar             € 10,39
  • 20 jaar             € 11,21
  • 21 jaar +         € 11,78

Ga je werken in de facilitaire dienst? Ook dan ontvang je bij Lentis een uitstekend salaris. Houdt er wel rekening mee dat je uurloon iets lager ligt dan bovengenoemde bedragen.

Kom jij ons helpen?

Enthousiast? Dat is mooi! Vul onderstaand formulier volledig in. De desbetreffende leidinggevende neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Vakantiekracht worden bij Lentis

  • Bijv. van 1 juli 2019 t/m 31 augustus 2019.