VLIEG JIJ DEZE ZOMER NAAR LENTIS? WIJ ZOEKEN VAKANTIEKRACHTEN!

Vakantiekracht bij Dignis/Lentis

Kom jij onze cliënten en bewoners helpen met de zorg deze zomerperiode? Wij zoeken voor de zomermaanden vakantiekrachten voor verschillende locaties in Groningen en Drenthe.
Meld je vandaag nog aan en ga bij Dignis/Lentis aan de slag!

Wie ben jij?

Jij bent een scholier of student die graag de handen uit de mouwen willen steken tijdens de zomermaanden en je bent iemand waar onze cliënten op kunnen vertrouwen.
Studeer je MBO-V, HBO-V, Geneeskunde, Social Work of word je opgeleid tot Verzorgende IG of Helpende? Dan ontvangen we je graag als vakantiekracht bij Dignis/Lentis. Volg je één van bovenstaande zorgopleidingen én ga je werken in de directe patiëntzorg? Afhankelijk van je leeftijd ontvang je een bruto uurloon van minimaal € 8,26 en maximaal € 12,11. Afhankelijk van je zorgopleiding en studiejaar is het ook mogelijk om buiten de zomerperiode in aanmerking te komen voor een bijbaan.

Waar ga je werken?

Als vakantiekracht ga jij werken bij voornamelijk Dignis – onderdeel van Lentis. Dignis zit verspreid over de provincies Groningen en Drenthe. Naast de stad Groningen kun je werken in Zuidlaren, Norg, Annen en Eelde. Daarnaast heeft Lentis ook nog locaties in Stadskanaal, Winschoten en Delfzijl.

Wie zijn wij?

Lentis is de grootste zorgorganisatie in Noord-Nederland met verschillende locaties. Lentis zit verspreid over met name de provincie Groningen, maar we zijn ook te vinden in een deel van Drenthe en Friesland. We helpen maar liefst 30.000 mensen per jaar met psychische of psychiatrische problemen en bieden ook ouderenzorg. Om al deze mensen de beste zorg te geven, hebben we jou hard nodig deze zomer!

Kom jij ons helpen?

Jij wilt die vakantiebaan bij Lentis! Hoe nu verder? Vul onderstaand formulier volledig in. De desbetreffende leidinggevende neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!
Heb je een vraag? Mail dan naar vakantiehulpen@lentis.nl of neem tussen 09.00 en 13.00 uur contact op met de Helpdesk HR via telefoonnummer 050-4097007.