Vakantiekracht worden bij Lentis / Dignis

Vakantiekracht worden bij Lentis / Dignis

Jonge vrouw in stad

Wil jij graag een extra zakcentje verdienen, steek je graag de handen uit de mouwen en wil je betekenisvol werk verrichten? Kom dan onze cliënten en bewoners helpen in bijvoorbeeld de zorg of schoonmaak! Je kunt op verschillende locaties in Groningen en Drenthe terecht. Wij kijken graag samen met jou naar de beste optie.

Onze mogelijkheden

Werken in de ouderenzorg

Jij wilt graag werken in de directe patiëntenzorg en volgt een (relevante) zorgopleiding.

Bekijk de vacature

Werken in de psychiatrie

Jij wilt graag werken in de psychiatrie en volgt een (relevante) zorgopleiding.

Bekijk de vacature

Werken bij de Facilitaire dienst

Jij wilt graag werken bij ons facilitair bedrijf in bv. de wasserij, keuken of schoonmaak.

Bekijk de vacature

Wanneer kan je bij ons aan de slag?

Studeer je MBO-V, HBO-V, Geneeskunde, Fysiotherapie, Ergotherapie of word je opgeleid tot Verzorgende IG en zit je minimaal in het tweede leerjaar? Dan kan je in de meeste gevallen aan de slag in de directe patiëntenzorg. Volg je een andere opleiding of ben je nog maar net gestart met een zorgopleiding? Dan is het mogelijk om te werken bij ons facilitair bedrijf, bijvoorbeeld in de schoonmaak of in het restaurant.

Kom jij één van onze teams versterken?

Hierboven vind je onze vacatures. Het aanmelden is heel gemakkelijk. Via de button ‘solliciteer direct’ kun je meteen jouw cv uploaden. Geef in het sollicitatieformulier ook vooral aan waar jouw voorkeuren liggen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend kennismaken? Dat mag altijd! Je kunt ons bereiken via recruitment@lentis.nl of via 050 – 409 78 78.

Wie zijn wij?

Lentis is de grootste zorgorganisatie in Noord-Nederland met verschillende locaties. Lentis zit verspreid over met name de provincie Groningen, maar we zijn ook te vinden in een deel van Drenthe en Friesland. Lentis is opgedeeld in verschillende zorggroepen en gezamenlijk helpen we maar liefst 30.000 mensen per jaar met psychische of psychiatrische problemen en helpen we kwetsbare ouderen. Onze zorggroep Dignis biedt ouderenzorg aan in de stad Groningen en in Drenthe.