Casemanagers – ForFACT

Wie zoeken wij? Door kortere straffen en het meer inzetten op behandeling is de forensische psychiatrie erg in beweging. De vraag naar forensische expertise is groeiend, zowel binnen het sociale domein als bij keten-partners. Vaak is er sprake van problemen op het gebied van, wonen, werk, financiën netwerk en sociale contacten. Vanwege deze groei hebben we binnen de AFPN meerdere vacatures voor de functie van casemanager voor 32 tot 36 uren per week. Wij zoeken voor het ForFACT team verslaving, gedreven en ervaren collega’s met een afgeronde HBO-V opleiding en/of een afgeronde Agogische opleiding op HBO niveau. Daarnaast heb je kennis van de forensische psychiatrie. Je hebt een proactieve, dynamische en ontwikkelingsgerichte werkhouding. Tot slot heb je ervaring in het gebruik van eHealth, waaronder beeldbellen. Gezien de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een mannelijke collega.

Slaapwacht – BW Forint

Wie zoeken wij? Voor het team van BW Forint zijn wij op zoek naar een enthousiaste slaapwacht.Ingangsdatum 1 februari 2023. Je beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding, bij voorkeur gericht op werken in de gezondheidszorg/psychiatrie. Je hebt ervaring in het werken met bewoners met (forensische) psychiatrische problematiek en affiniteit met deze doelgroep. Je bent in het bezit van een BHV-certificaat/applicatiecursus medicatie uitdelen of bereid zijn deze te halen. Wanneer noodzakelijk kun je handelend optreden.

Werken bij Lentis

Wil jij ook graag bij Lentis komen werken? Maar staat jouw droombaan op dit moment niet vacant? Wij nodigen jou van harte uit om een open sollicitatiebrief te sturen. Werken bij Lentis, dat moet je doen. We bieden nagenoeg alle facetten van geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg en hebben volop kansen voor jou beschikbaar!

(gedifferentieerd) verpleegkundige / (gedifferentieerd) agogisch begeleider – FPA Zuidlaren

Dit ga je doen als (gedifferentieerd) verpleegkundige en/of (gedifferentieerd) agogisch begeleider Als (gedifferentieerd) verpleegkundige en/of (gedifferentieerd) agogisch begeleider bij Forint heb je verschillende werkzaamheden. Je voornaamste bezigheid is het begeleiden van patiënten bij activiteiten. Bijvoorbeeld bij observeren, stabiliseren en behandelen van psychiatrische problematiek in de 24-uurs zorg. Je draait mee in alle diensten vroeg, laat en nacht.Verder: Stel je verpleeg- en vroegsignaleringsplannen op; Verbind je je als persoonlijk begeleider aan 1 of meer patiënten; Doe je observaties en verwerk je deze in rapportages; Bespreek je deze rapportages en draag je zo bij aan het bepalen van het behandelplan; Draag je bij aan de veiligheid van de afdeling en die van onze maatschappij; Begeleid je individuen en groepen op en buiten te afdeling; Neem je deel aan multi- en monodisciplinair werkoverleg en intervisie; Neem je deel aan werk- en projectgroepen; Ben jij de (gedifferentieerd) verpleegkundige en/of (gedifferentieerd) agogisch begeleider die wij zoeken?