Wijs en compassievol communiceren blijkt niet eenvoudig te zijn. Op allerlei manieren kunnen hulpverleners in en bij communicatie vastlopen en zichzelf daarbij (onbewust) uitputten. Wanneer we communiceren met open, niet oordelende aandacht, wijsheid en compassie, kan dit het werk van jou als hulpverlener verlichten. Ook komt het cliënten ten goede.

De cursus Interpersoonlijke Mindfulness wordt bij het Centrum Integrale Psychiatrie (CIP) van Lentis aangeboden. Deze training is een vervolg op de acht weken durende cursus Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) of Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). Bij deelname aan de cursus Interpooerslijke Mindfulness moet je minimaal één keer de cursus MBSR of MBCT gevolgd hebben.

De training stimuleert het ontwikkelen van mindfulness en compassie in communicatie en kan bijdragen aan een vaardiger stresshantering en preventie van burnout. Doel is het meer vertrouwd raken met de vaardigheid van mindful communiceren en het verdiepen van de eigen mindfulnessbeoefening.

Begeleiding:

Frits Koster.

Kosten:

€ 450,- voor medewerkers van Lentis,
€ 495,- als u buiten Lentis werkzaam bent.

Data:

Woensdag  20 maart; 3, 10 en 24 april; 1, 15 en 29 mei en 5 en 12 juni 2019
van 17:30 – 20:00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van het Centrum Integrale Psychiatrie of bel 050- 5223135.