Zit je niet helemaal meer op je plek bij je huidige werkgever? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Jij kunt bij ons direct aan de slag als Verzorgende IG of Verpleegkundige! Op dinsdag 2 oktober aanstaande willen wij jou uitnodigen voor een speeddate bij het Heymanscentrum in Groningen. Je kunt dan direct je baanwensen bespreken met een aantal teamleiders van Dignis, ideaal toch?!

Voor wie?

In principe mag iedereen langskomen die op zoek is naar een baan in de zorg, echter is het speeddaten extra interessant voor kandidaten met relevante diploma’s én werkervaring.

Wanneer?

Op dinsdag 2 oktober 2018 krijg jij de mogelijkheid om met ons te speeddaten tussen 16:00 en 18:00.

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar jr.abbas@lentis.nl. Geef a.u.b. in je mail aan op welk tijdstip je komt, waar je op dit moment werkt én hoeveel jaren werkervaring je in de zorg hebt.

Hoe moet ik mij voorbereiden? Wij willen het speeddaten zo laagdrempelig mogelijk maken, echter is het wel raadzaam om je C.V. mee te nemen. Zo kunnen wij direct zien of er een match is tussen jouw kennis / werkervaring en onze openstaande vacatures. Kom je langs? De koffie staat klaar op dinsdag 2 oktober!