Ben jij als Verpleegkundige toe aan de volgende stap in je carrière? Bij Lentis zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de opleiding tot Verpleegkundig Specialist. Ben je benieuwd of deze opleiding de juiste vervolgstap is voor jou? Wij organiseren in maart een twee informatiebijeenkomsten waarin we je alles vertellen over de opleiding. Je kan je via onderstaande button aanmelden.

Meld je aan

Ben je na onze bijeenkomst nog niet helemaal overtuigd of wil je nog graag wat meer informatie ? Op 18 april organiseert de Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist ook een open dag. Meer informatie over deze dag vind je hier

Opleiding tot Verpleegkundig Specialist bij Lentis

De opleidingsplaats bij Lentis voor 32-36 uur per week, inclusief één dag per week theoretisch onderwijs in het landelijk opleidingscentrum GGZVS te Utrecht. Tijdens de opleiding werk je op drie verschillende werkplekken met diverse doelgroepen en methodieken, kortom: afwisselend en generalistisch. De opleiding is op HBO-masterniveau. Als Verpleegkundig specialist GGZ werk je als behandelaar en regiebehandelaar in de patiëntenzorg, innoveer je de zorg, werk je mee aan onderzoek en coach je professionals.

Waarom je de opleiding bij Lentis moet volgen? Bij ons bevind je je in een academische werkomgeving, waar wetenschappelijk onderzoek stevig is verankerd in de organisatie. De opleiding werkt nauw samen met Lentis Research en waar mogelijk kan je resultaten direct toe passen in je behandeling. Na afronding van de driejarige opleiding ben je breed inzetbaar. Binnen Lentis is er permanent vraag naar Verpleegkundig specialisten GGZ en wij bieden een uitstekend werkklimaat, waar alle ruimte is om als regiebehandelaar werkzaam te zijn. Daarnaast bieden wij aan onze Verpleegkundig Specialisten een ruim scholingsbudget.

Meer informatie over de opleiding en de vacature vind je hier

Meld je snel aan!

Ben jij een ambitieuze verpleegkundige en wil jij alles weten over deze opleiding? Voldoe je aan de eisen die voor de opleiding gesteld worden, of wil je daar juist achter komen? Meld je dan snel aan voor onze voorlichtingsbijeenkomst.

Meld je aan