Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Helpende voor onze locaties in Drenthe

4 tot 16 uur

Wil je werken wanneer het jou past? Via Dignis Flex bepaal je zelf welke diensten je gaat werken!

Voor onze locaties in Zuidlaren, Norg, Eelde en Annen zijn we op zoek naar ‘flexibele collega’s’ die hun werk goed willen combineren met studie en/of privéleven. We bespreken samen met jou op welke locaties je aan de slag gaat en welke doelgroep het beste bij je past.

Wat ga jij doen?

Als flexibele collega help je de teams in de verschillende locaties met het oplossen van roosterverstoringen, daarbij is ondersteuning bij huishoudelijke en ADL-activiteiten én assisteren bij het verrichten van verzorgende handelingen bij de cliënt je hoofdtaak. Soms valt een collega uit een zorgteam tijdelijk uit door ziekte of zwangerschap, dan neem jij als flex-collega de taken over, zodat de cliënten kunnen rekenen op hun vertrouwde zorg. Jij ontzorgt hiermee het team en maakt de dag van cliënten de moeite waard, dat is waarvoor jij het doet!

  • Je kunt als Helpende ingezet worden op verschillende locaties;
  • Je bepaalt zelf welke diensten je werkt via het roosterprogramma Ons;
  • Je bent zelf verantwoordelijk dat je voldoende beschikbaar bent om je contracturen te werken.

Wat bieden wij?

We bieden je een baan met veel afwisseling, waarin het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënten op gebied van huishoudelijke en ADL-activiteiten centraal staat. Je gaat werken in diensten werken naar jouw voorkeur en maakt kennis met onze cliënten en zorgteams in Zuidlaren, Norg, Eelde en Annen.

  • Een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen;
  • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld;
  • Een salaris volgens de CAO VVT, Helpende (FWG 25, maximaal € 2717,96 per maand bij een fulltime dienstverband);
  • Verder biedt Dignis jou verschillende financiële voordelen. Hierbij kun je denken aan een fietsplan, goedkoop fitness abonnement, korting bij (zorg)verzekeringen, regeling aanvullende reiskosten of voordelen voor het aanschaffen van een telefoon, laptop of tablet.

Dignis wil net als jij, dat jij de beste versie van jezelf bent. Daarom bieden wij diverse trainingen en cursussen aan. Op een actieve manier in contact zijn met jouw collega's? Via Dignis Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen.

Wat neem je mee?

  • Je bent (bijna) in het bezit van het diploma Helpende (of vergelijkbare zorgopleiding) en je hebt affiniteit met ouderen;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid om onregelmatige- en/of weekenddiensten te werken;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent nieuwsgierig en houd van afwisseling.
Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 15-10-2023

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Annet Eefting