Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Wijkverpleegkundige gezocht die op zoek is naar een spannende baan!

Wie zijn wij?

Dignis Zorg Thuis+ werkt in kleine, herkenbare teams met voor de cliënt vertrouwde mensen. Elk team bestaat uit ervaren verzorgenden IG en (wijk)verpleegkundige(n). Werken in de wijkverpleging bij Dignis Zorg Thuis+ betekent diversiteit, creativiteit en uitdaging. Naast de somatiek staan wij vooral bekend om het helpen van mensen met een psychiatrische of psychogeriatrische achtergrond bij het zo lang mogelijk op een veilige en vertrouwde manier thuis blijven wonen. Ook bieden wij individuele begeleiding vanuit de WMO. Hiervoor werken wij nauw samen met huisartsen, hulpverleners en zijn wij de rechterarm van andere teams binnen Lentis zoals Team 290, ATN en FACT.

Dit zoeken we in jou

Wij zoeken een enthousiaste wijkverpleegkundige, ten behoeve het extramurale zorg team in de stad Groningen, werkgebied Paddepoel/ Selwerd, voor gemiddeld 24 tot 28 uur per week. Je bent een verpleegkundige die op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied.

Ons werk draait om onze bewoners en cliënten. Bij Dignis willen we hen altijd en iedere dag de beste zorg geven. Spreekt dit je aan? Dan ontmoeten we je graag.

Verder heb je:

  • Een diploma verpleegkunde (niveau 5/6) aangevuld met de opleiding casemanager of je bent bereid deze te volgen;
  • De kennis en kunde om zelfstandig te functioneren;

Bekijk hier meer over waar Dignis voor staat

Wat bieden wij?

Je kunt pas goed voor een ander zorgen, als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Daarom vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Staan we open voor hun ideeën, behoeftes en initiatieven.

Wij bieden je een vast contract en een salaris in FWG-functiegroep 50 (CAO VVT). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, een goedkoop fitnessabonnement en korting op (zorg)verzekeringen. Het aantal uren is in overleg.

Wij bieden een spannende, uitdagende en leerzame ervaring. Die uitdaging zit in onze manier van werken, met kleine teams, en onze ambitie deze teams te laten groeien naar zelforganisatie. Durf jij dit aan?

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 18-06-2023

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Elvira Resodimedjo