Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken?

Wij zoeken een nieuwe collega voor ’t Holthuys in Annen. Het betreft een dienstverband als verzorgende IG voor 24 uur per week in de nachtdienst. Als verzorgende verzorg, verpleeg en begeleid jij onze cliënten. Het welbevinden van je cliënt en de wensen van je cliënt en zijn of haar naasten staan hierbij centraal. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team. Bij ons werken verzorgenden, verpleegkundigen, woonzorgassistenten, secretaresses en huisartsen.

Hiervoor ben je een gediplomeerd verzorgende IG. Je voelt je betrokken bij onze oudere cliënten en de organisatie. Je hebt affiniteit met ouderen met een somatische aandoening en een lichte dementieel beeld. Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit. Daarnaast ben je flexibel, heb je een klantgerichte houding en neem je regie op je eigen werk. Je neemt de ruimte om verbeteringen in het werk uit te proberen binnen de kaders van professioneel werken en werkt effectief samen met collega’s, ook van andere disciplines. Communicatie en samenwerking met mantelzorgers en familie vind je erg belangrijk. Ook vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied, hiervoor mag je onder andere gebruik maken van Lentis Leren, een e-learning programma.
Ons werk draait om onze bewoners. Bij Dignis willen we hen altijd en iedere dag de beste zorg geven. Spreekt dit je aan? Dan ontmoeten we je graag.

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als verzorgende IG in de nachtdienst binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Het betreft een dienstverband voor de duur van onbepaalde tijd.

Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:
• Een salaris dat is ingedeeld in FWG 35, conform de cao VVT;
• Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
• Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
• De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
• Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl;
• De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 15-10-2023

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Sjoerdtje Dam