Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Verzorgende IG voor onze locaties in Drenthe

Dignis Flex

4 tot 28 uur

Wil je werken wanneer het jou past? Via Dignis Flex bepaal je zelf welke diensten je gaat werken!

Voor onze locaties in Zuidlaren, Norg, Eelde en Annen zij we op zoek naar ‘flexibele collega’s’ die hun werk goed willen combineren met studie en/of privéleven. We bespreken samen met jou op welke locaties je aan de slag gaat en welke doelgroep het beste bij je past.

Wat ga jij doen?

Als flexibele collega help je de teams in de verschillende locaties met het oplossen van roosterverstoringen, daarbij is de persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten je hoofdtaak. Soms valt een collega uit een zorgteam tijdelijk uit door ziekte of zwangerschap, dan neem jij als flex-collega de taken over, zodat de cliënten steeds kunnen rekenen op hun vertrouwde zorg. Jij ontzorgt hiermee het team en maakt de dag van cliënten de moeite waard: dat is waarvoor jij het doet!

  • Je kunt als Verzorgende IG ingezet worden op verschillende locaties in Drenthe;
  • Je bepaalt zelf welke diensten je werkt via het roosterprogramma Ons;
  • Je bent zelf verantwoordelijk dat je voldoende beschikbaar bent om je contracturen te werken.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen;
  • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld;
  • Een salaris volgens de CAO VVT, Verzorgende IG (FWG 35, maximaal €2.937.68 per maand bij een fulltime dienstverband);
  • Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Dignis wil net als jij, dat jij de beste versie van jezelf bent. Daarom bieden wij diverse trainingen en cursussen aan. Verder biedt Dignis jou verschillende financiële voordelen. Hierbij kun je denken aan een fietsplan, goedkoop fitness abonnement, korting bij (zorg)verzekeringen of voordelen voor het aanschaffen van een telefoon, laptop of tablet.

Op een actieve manier in contact zijn met jouw collega's? Via Lentis Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen.

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 01-10-2023

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Annet Eefting