Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

– De Wiekslag, Norg
– Parttime: 24 – 32 uur (uren in overleg)
– € 2.266,72 – € 3.025,81 – FWG 35
– Vast contract

Jouw toekomstige collega over het team

Patricia, EVV’er: ” op de afdeling somatiek werken we met +- 20 collega’s. Het team bestaat uit de functies helpende, verzorgende IG en twee verpleegkundigen.
Ik werk sinds 2015 bij Dignis en ervaar het als een fijne werkgever met veel mogelijkheden tot zelfontwikkeling. Zelf heb ik hier de opleiding tot verpleegkundige kunnen doen. Als je het leuk vindt om aandachtsvelder te zijn, kun je je hier voor opgeven. Verder zijn er korte lijntjes binnen de organisatie, waardoor je snel bij de juiste mensen terecht komt. “

Als verzorgende IG somatiek

 werk je lange diensten van 8 uur, waardoor een groot contract mogelijk is;
 maak je het verschil voor kwetsbare ouderen met somatische klachten, eventueel gecombineerd met lichte dementie of psychiatrische problematiek;
 werk je op een kleine en gemoedelijke locatie;
 kun je op eigen initiatief stappen zetten in jouw ontwikkeling;
 kun je echt een band opbouwen met de bewoners, goede gesprekken voeren en weten de bewoners wat ze aan jou hebben (en andersom).


Daarom is Dignis de plek voor jou

Locatie de Wiekslag is onderverdeeld in een afdeling PG (de Omloop) en afdeling somatiek (de Bonkelaar). Voor deze functie kom je te werken of de afdeling somatiek. De doelgroep is erg veelzijdig. Dit zorgt voor enorme drukte op sommige momenten, maar ook voor erg leuke gesprekken en uitingen van waardering. Je kunt namelijk echt een connectie maken met de bewoners en sommigen hebben het hart op de tong.

De afdeling is onderverdeeld in 3 gangen (blauw, rood en wit). Ondanks je aan één gang bent verbonden, kan er altijd geschakeld worden met de collega’s van de andere twee gangen. Voor de afdeling geldt dat er deels een nieuw team wordt gevormd. Dit betekent zeker een uitdaging, maar tegelijkertijd een mooie kans om gezamenlijk te groeien en mooie ontwikkelingen door te maken.

Zo maak jij het verschil

• Je rapporteert op zowel lichamelijk- psychisch niveau, als op het sociaal welzijn. Indien nodig evalueer je de doelen, zodat deze aansluiten op de wensen van de bewoner.
• De bewoners begeleiding en ondersteuning bieden bij ADL-activiteiten.
• Je deelt medicatie en draagt zorg voor verpleegtechnische handelingen.
• De bewoners structuur bieden en zorgdragen voor een veilige en rustige woonomgeving.
• Je bent in staat om veranderingen in (acute) situaties snel te signaleren en hierop te handelen.

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 15-10-2023

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.