Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Goed verdienen, nieuwe mensen ontmoeten én jezelf ontwikkelen. Dat is wat jou te wachten staat als je bij Dignis aan de slag gaat! Dankbaar werk verrichten met een flexibel contract. Want we snappen, het is ook jouw zomer. Genoeg tijd dus voor alle terrasjes, een vakantie of iets anders leuks. Conclusie: een top zomer voor jou én onze bewoners. Zorg jij met ons mee?

Salaris
Afhankelijk van jouw studie(jaar) word je ingeschaald in één van onderstaande functies:

Functie

Uurloon

Huiskamer-assistent

€13,78 – €16,72

Helpende

€14,95 – €18,71

Verzorgende

€15,76 – €20,81

Waarom jij ons zoekt 
Werk je bij Dignis, dan heb je een baan met veel afwisseling, waarin het leveren van individuele zorg en begeleiding aan bewoners centraal staat. Je werkt verschillende diensten en maakt kennis met onze bewoners en zorgteams. Het fijne aan het werken als vakantiekracht/bijbaner bij Dignis is, dat jij onder precies dezelfde voorwaarden werkt als al je andere collega’s, namelijk:

  • Flexibele contracturen.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantiegeld.
  • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
  • Onregelmatigheidstoeslag (ORT).
  • 237,4 vakantie uren bij een 36-urige werkweek. 
  • Korting bij (zorg)verzekeringen en op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement.  

Hoe vakantiewerk bij Dignis eruit ziet
Wil je liever in Groningen-stad werken of ga je voor één van de knusse locaties in Annen, Eelde, Norg of Zuidlaren? Je hebt de mogelijkheid om te werken op een locatie of in de thuiszorg. Als zorgprofessional in spé kun je zelf aangeven hoeveel uur per week je wilt werken. Samen kijken we wat het perfecte plekje voor jou is. Zodoende kom je te werken op één van onze locaties. Vind je het leuk om op meerdere locaties te werken? Dan verwelkomt Dignis Flex jou graag als nieuwe collega!

Hieronder vind je onze locaties en doelgroepen:

De werkzaamheden variëren per functie. Als huiskamer-assistent verricht je werkzaamheden gericht op begeleiding, huishoudelijke taken en activiteiten op de huiskamer. Werk je op het niveau van helpende of verzorgende, dan verricht je werkzaamheden zoals begeleiding en ondersteuning bij ADL-activiteiten en medicatie delen.

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 10-03-2024

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Marli Westerhof