Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

 • Locatie: CIP, Berkenhof en Lentis Leefstijl
 • Standplaats: Groningen en Zuidlaren
 • Parttime: 28 – 36 uur
 • € 3.076 – € 4.785
 • Dienstverband: tijdelijk contract
 • Startdatum: in overleg

Als teamleider..

 • ben je verantwoordelijk voor de aansturing van drie afdelingen, waarvan één een Top GGZ keurmerk heeft;
 • ga je integraal te werk met inspirerende en hechte teams;
 • kun je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de cliëntenzorg door middel van het faciliteren van innovaties en onderzoek.

Daarom is Lentis de plek voor jou

Het Centrum Integrale Psychiatrie (CIP) en de Berkenhof zijn een polikliniek en een deeltijdafdeling van Lentis. Het CIP is een hoogspecialistische, dynamische afdeling met een Top GGZ keurmerk. Op de afdeling worden patiëntenzorg, consultatie, wetenschappelijk onderzoek en diverse opleidingen gecombineerd vanuit een integrale visie. Hierbij staat de patiënt centraal, met alle factoren die een rol spelen, zoals lichaam, geest en omgeving. Leefstijl(geneeskunde) en natuurlijke medicatie zijn een belangrijk onderdeel van het aanbod. Op de afdeling worden vaak behandelinterventies geïnitieerd en onderzoek. Binnen jouw rol kun je meedenken in de innovatie m.b.t. het verbeteren van de cliëntenzorg.

De Berkenhof biedt dagbehandeling voor vrouwen met ernstige psychosociale problematiek en psychische stoornissen, een uniek aanbod in Noord-Nederland. Centraal staat een krachtgerichte aanpak, waarbij de behandeling gericht is op het hervinden van balans en kracht, het helen en loskomen van onveilige situaties en negatieve overtuigingen.

Lentis Leefstijl is het leefstijl project van Lentis dat sinds 2017 events en projecten organiseert, medewerkers opleidt en innovatie en onderzoek doet. Er zijn vier medewerkers met een volledig dienstverband bij Lentis Leefstijl en zes medewerkers die een aantal uren hebben voor hun bijdrage aan diverse leefstijl projecten en activiteiten.

Wil je meer weten over het CIP, klik dan hier.

Wil je meer weten over de Berkenhof, klik dan hier.

Zo maak jij het verschil

 • Je gaat leidinggeven aan twee teams (28fte) van hoogopgeleide zorgprofessionals, waarbij er sprake is van duale samenwerking met de teamleider inhoudelijke zaken.
 • Binnen jouw functie stel je kaders, faciliteer en coach je de teams bij het ontwikkelen en realiseren van de (team)doelstellingen. Je bewaakt hierbij de financiële- en beleidskaders en let daarbij ook op productiviteit en resultaat.
 • Je zorgt voor, faciliteert en ondersteunt de veilige en open cultuur en bouwt aan een werk- en leerklimaat waar de talenten van je medewerkers optimaal tot hun recht komen en waarin zij zich verder kunnen ontwikkelen. Met jouw stijl van leidinggeven stimuleer je eigenaarschap en daag je je teams uit kwaliteitszorg te leveren. Je stimuleert de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers.
 • Een belangrijk onderdeel van jouw werk is het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van beleid onder leiding van de managers algemene en inhoudelijke zaken. Daarnaast bewaak je de continuïteit en de kwaliteit van zorg- en dienstverlening en stel je afdelingsjaarplannen op.
 • Na een half jaar in dienst draai je mee in de ABL diensten (gemiddeld 3 – 4 keer per jaar) voor algemeen teamleiders. In samenspraak met jou worden deze diensten op maat ingepland.
Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 29-02-2024

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Roos Stoker