Volg jij de opleiding persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg en ben jij op zoek naar een stageplek? Lentis heeft verschillende opties voor jou!

Daarom is Lentis de plek voor jou

 

 

We bieden bij Lentis ondersteuning aan verschillende doelgroepen op het gebied van psychiatrische en forensische cliënten. Zowel op ons terrein in Zuidlaren, maar ook in Groningen en in de regio. Vanaf september 2024 hebben we in totaal 10 stageplekken beschikbaar. Tijdens jouw stage ga je aan de slag met het begeleiden van cliënten, maar ook met jouw eigen ontwikkeling. Onze stageplekken zijn verdeeld over de volgende locaties:

  • WWA-werkplaats in Zuidlaren. Dit is een dagbestedingsplek voor mensen met een autisme spectrum stoornis.
  • Lentis activiteiten en re-integratie (A&R) in Zuidlaren. Bij A&R begeleiden we werkprojecten en verzorgen we dagbesteding voor iedereen binnen Lentis.
  • Ouderenpsychiatrie VKB-AB in Zuidlaren. Dit is locatie voor ouderen met zowel lichamelijke als psychiatrische problemen waar activiteiten aangeboden worden.
  • Ouderenpsychiatrie OP-AB. Dit is een dagbestedingsplek voor ouderen met psychiatrische problemen.
  • Dagopvang Het Anker in Groningen. Dit is een dagopvang voor senioren met psychiatrische problemen.

Wie ben jij?

  • Als jij start aan de stage ben je 18 jaar of ouder
  • Je zit in het tweede of derde jaar van de opleiding persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg

"Bij PsyQ Emmen word je gestimuleerd om er gewoon voor te gaan."

Lisanne van Lith is opgeleid tot GZ-psycholoog bij PsyQ Emmen. Ze wilde altijd al begrijpen waarom mensen doen zoals ze…

Wat krijg je van ons?

  • Een stagevergoeding op basis van de CAO ggz.
  • Ruimte om tijdens jouw stage te werken aan je studie.

Enthousiast of meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om stage te lopen bij Lentis of heb je vragen over de locaties? Neem dan contact op met het stagebureau via 050-4097492 of stagebureau@lentis.nl. Weet je het al zeker? Dan kun je solliciteren via het sollicitatieformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je om.

Het sollicitatieproces

Je solliciteert via ons online formulier en ontvangt direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze kan in je spambox terecht komen.

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je hoort uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum of we met elkaar in gesprek gaan.

Pas jij bij ons? Dan word je veelal telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als het van beide kanten goed klikt vragen wij een referentie op.

Is er van beide kanten een match? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Over Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Heb je vragen over deze vacature?

We kunnen je alles vertellen over deze vacature en het sollicitatieproces!