Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Programmamanager

– Heymanscentrum
– Groningen
– Fulltime: 36 uur
– € 3.942,98 – € 5.939,16 – FWG 65
– Vast contract

Jouw toekomstige collega over het team

“Als programmamanager bij Dignis kun je rekenen op een zeer veelzijdige functie qua onderwerpen en activiteiten. Vanuit jouw (levens)ervaring kun je echt jouw eigen toegevoegde waarde leveren aan de organisatie. En dit op een betekenisvol werkterrein, namelijk de ouderenzorg. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en werkt ook veel samen. Je beweegt je op verschillende niveaus door de organisatie heen. Hierdoor krijg je met veel verschillende collega’s, maar ook externen te maken. Je past goed bij ons als je planmatig kunt werken en vanuit jouw professionaliteit, creativiteit en eigenheid nieuwe perspectieven inbrengt.”

Als programmamanager

  • initieer en leid je meerdere grootschalige organisatie brede – of organisatie overstijgende programma’s;
  • ben je werkzaam in een platte organisatie, die volop in beweging is;
  • schakel je veel met de Raad van Bestuur over de inhoudelijk kant van de zorg;
  • werk je samen met verschillende collega’s binnen de organisatie.

Daarom is Dignis de plek voor jou

Dignis is momenteel volop in beweging. Eén van de ontwikkelingen is het inrichten van een eigen ondersteunende dienst en staf, waarmee een ontvlechting plaats gaat vinden van het Lentis concern. Hiervoor zijn onze collega’s onmisbaar en staan, medewerkers die zich blijven ontwikkelen, aan de basis van een lerende organisatie en zelforganiserende teams.

We zijn een brede ouderen zorgorganisatie mét specialismen. Onze werkwijze kenmerkt zich door een belevingsgerichte houding, die draait om 5 kernwaarden: contact, vertrouwen, eigenheid, beleving en aandacht. Dit dient ons doel om (zeer) kwetsbare ouderen met (een combinatie van) ernstige psychogeriatrische, psychiatrische en/of somatische problematiek te helpen om zoveel mogelijk hun eigen leven te blijven leiden op de wijze die zij wensen. Bekijk hier meer over waar Dignis voor staat

 

Zo maak jij het verschil

Als programmamanager heb je een zelfstandige functie, waarbij je een adviserende en ondersteunende rol vervult aan de Raad van Bestuur en het management. Naargelang het project heb je contact met verschillende disciplines, zoals het kwaliteitsbureau, HR, control en de communicatie-afdeling. Ook heb je een collega programmamanager die zich meer op de bedrijfsmatige kant van de organisatie richt.
Jouw hoofdtaken zijn het:

  • Voeren van projectleiderschap voor (een aantal) organisatie brede, complexe projecten met een strategische impact op de organisatie.
  • Inventariseren van nieuwe mogelijkheden en initiëren en prioriteren van locatie-/eenheid overstijgende programma's.
  • Realiseren van de programmadoelstellingen en bewaken van de voortgang en resultaten van het totaal en ziet toe op de samenhang.
  • Vertalen van projectresultaten in beleid en het monitoren van de implementatie van dit beleid in de organisatie.
  • vertegenwoordigen van de organisatie in (externe) afstemmingsbesprekingen met betrekking tot samenwerkingsverbanden of projecten.
  • Ontwikkelen van methodieken en instrumenten voor de borging van projectresultaten.

 

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 11-12-2022

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Ludolf Meijer