Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Wil jij opgeleid worden tot hbo verpleegkundige binnen de geestelijke gezondheidszorg bij Lentis?
Dan is dit je kans!
Lentis biedt een vervolgopleiding aan voor mbo- verpleegkundigen die willen en kunnen doorgroeien naar hbo- verpleegkundige. De opleiding wordt ingericht op basis van wensen vanuit de praktijk en in samenwerking met verschillende instellingen en de Hanzehogeschool. De opleiding wordt in totaal in 7 modules aangeboden. Waarbij veel aandacht is voor de verschillende CanMeds rollen, zoals: de zorgverlener, de communicator, de samenwerkingspartner, de reflectieve Evidence-based Practice- professional, de gezondheidsbevorderaar, de organisator en de kwaliteitsbevorderaar.
Afhankelijk van de lopende procedure is het eerstvolgende instroommoment september 2023 of maart 2024. De totale opleiding duurt 2,5 jaar.

Daarom is Lentis de plek voor jou

We zijn constant bezig om onze processen te stroomlijnen, nieuwe ideeën te bedenken en uit te voeren die ons werk nog leuker maken. Heb jij zelf ideeën hoe je je werk bij Lentis beter, mooier of efficiënter kan maken, dan krijg jij de vrijheid om die uit te voeren. Lijkt dit alles jou een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zo maak jij het verschil

In samenwerking met Hanzehogeschool Groningen (HBO-V) verdiep en verbreed je jouw vakkennis en kunde binnen de GGZ. Tijdens de leerperiode ben je werkzaam op één van onze locaties binnen Lentis.
Zo gaan werken en leren hand in hand tijdens dit opleidingstraject. Je werkt de diensten volgens het rooster op de afdeling en volgt één dag per week theoretisch onderwijs aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Tijdens de opleiding ben je voor minimaal 32 uur in dienst bij Lentis. Waarvan je één dag onderwijs volgt bij de Hanzehogeschool in Groningen. Daarnaast moet je rekening houden met een aantal uren zelfstudie, gemiddeld 12 uur per week.

Gedurende je leer-werkperiode maak je jezelf de kennis, kunde en vaardigheden eigen om als hbo verpleegkundige herstelgericht te werken. Dat doe je als onderdeel van een team van verpleegkundigen met zowel een HBO- als een MBO-achtergrond. Je bent hiermee onderdeel van de dagelijkse begeleiding, en je levert samen met je collega’s ook een bijdrage aan het vernieuwen en verbeteren van de zorg.

Dit krijg je van ons:

Gedurende de opleiding krijg je een leer/arbeidsovereenkomst conform de cao GGZ en bedraagt je dienstverband minimaal 32 en maximaal 36 uren per week incl. de studiedag (bij deeltijd naar rato).
• We bieden je de mogelijkheid om met behoud van je huidige salaris de opleiding te volgen
• een opleiding met verschillende praktijkleerplaatsen;
• de kosten voor de theorieopleiding zijn voor rekening van Lentis;
• Na het voltooien van deze opleiding wordt de leerarbeidsovereenkomst omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Dit zoeken wij in jou:

Je dient te voldoen aan de volgende toelatingseisen:
- Je bent mbo-verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg ( BIG registratie) of andere Zorg en Welzijn- opleiding niveau 4;
- Of je hebt een afgeronde hbo- opleiding SPH of MWD;
- Of bent derde of vierde jaars hbo- Verpleegkunde;
- Je hebt enkele jaren ervaring in de psychiatrie, bij voorkeur verschillende zorgsettingen;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Je hebt een aantoonbare bovengemiddelde inzet t.a.v kwaliteitszorg, innovatie, regievoeren

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 31-07-2023

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Daniëlle Stravers